Δύο παρελάσεις Gay Pride στην Θεσσαλονίκη


Η μία σήμερα, η άλλη του Μπουτάρη... 14 με 17 Ιουνίου ...Να κρατήσει πολλές μέρες... μην μείνει ούτε ένα παιδάκι χωρίς να δει ξένους body builder με δωδεκάποντες γόβες να κάνουν διάφορες «πολιτισμένες» χειρονομίες. 


Πηγή: eleftherostypos.gr

Το κίνημα του Soros διασπάστηκε καθώς υπήρξαν κάποιοι που δεν επιθυμούσαν την παρουσία χορηγών... και σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο έκαναν τη δική τους παρέλαση σήμερα με τίτλο RADical Pride. Φαίνεται ότι κάποιοι αριστεροί κατάλαβαν ότι είναι περίεργο να έχουν χορηγούς την Αμερικάνικη Πρεσβεία, Ιδρύματα αρπακτικών τύπου Soros κ.λπ. Έτσι στο ανεξάρτητο ριζοσπαστικό gay pride ...έλαβαν μέρος «γνήσιοι επαναστάστες» όπως αυτοί του ΚΕΕΡΦΑ... Soros. Ουπς! Μα... 



Τίποτα δεν πρόκειται να αφήσουν στην τύχη... Κι από 'δω κι από 'κει... Soros παντού! 



Το διαπλεκόμενο Gay Pride διαφημίζεται δωρεάν από τα Δημόσια ΜΜΕ ...καθώς όλοι οι κρατικοδίαιτοι Δημοσιογράφοι είναι αλληλέγγυοι με τους gay ...αρκεί τα έξοδα της «συμπαράστασης» να τα πληρώνουμε εμείς κι όχι αυτοί. Μαθητές του Soros όλοι... Πλούσιοι και «φιλάνθρωποι» όλοι τους με τα χρήματα που αρπάζει το κράτος από τους φτωχούς.



Τέλος ...στην ιστοσελίδα του διαπλεκόμενου gay pride υπάρχει αφιερωμένος τομέας στην διαφάνεια των οικονομικών και την λογοδοσία των πεπραγμένων των ανθρώπων της διοίκησης... Κι είναι τέτοια η «διαφάνεια» ...που δεν φαίνεται το παραμικρό... Δεν υπάρχει ούτε ίχνος καταχώρησης σχετικά με τα έσοδα και τα έξοδα!





Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes