Στο ΣΥΡΙΖΑ ζητάνε νομιμοποίηση της καλλιέργειας κάνναβης για ιατρική χρήση


Οι πράκτορες του ΣΥΡΙΖΑ βιάζονται και ζητούν την νομιμοποίηση της καλλιέργειας κάνναβης ...γιατί ενώ είναι ακόμα υπό διερεύνηση (!) υπάρχουν ενδείξεις (!) θεραπευτικών ιδιοτήτων.

Δηλαδή δεν υπάρχει πρακτικά ΚΑΜΙΑ απόδειξη, καμία εμπεριστατωμένη έρευνα και οι ενδείξεις είναι προφανώς συγκρίσιμες με τις «θεραπευτικές» ιδιότητες της Aloe Vera ή της καθημερινής προσευχής.
Φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση τα λαγωνικά της φαρμακοβιομηχανίας να μην αναζήτησαν οποιαδήποτε εκμεταλλεύσιμη ουσία στο φυτό της κάνναβης που φυτρώνει παντού στον κόσμο... αλλά όπως είπαμε η απαγόρευση βοήθησε την κάνναβη να αποκτήσει μία υπεραξία στο μυαλό των καπνιστών, που το κράτος θέλει να την μετατρέψει σε φόρους. 
Έτσι ενώ με τον κοινό καπνό που κοστίζει αρχικά 5 ευρώ ανά κιλό, προσθέτουν 170 ευρώ φόρους... στην κάνναβη θα μπορούν να βάλουν πολύ περισσότερους φόρους. Σήμερα στην Αμερική η κάνναβη πουλιέται από 5.000 έως 20.000 δολάρια το κιλό! 
Καταλάβατε σε τι υπερκέρδη αποσκοπούν οι «φιλάνθρωποι» τοκογλύφοι, όπως ο Soros, που πολεμούν για την ελεύθερη κυκλοφορία και χρήση της κάνναβης... για το καλό μας πάντα; 
Και βέβαια η κάνναβη για πολλούς είναι μόνο η αρχή...

Πηγή: skai.gr

Πηγή: priceofweed.com
Πηγή: priceofweed.com

Τίτλος: Κάπνισε skunk, έκοψε το πέος του και μαχαίρωσε τη μητέρα του.
Υπογράμμιση: ...είχε ξεκινήσει να καταναλώνει μαριχουάνα από τα 16 του χρόνια. Μετά από λίγο καιρό πέρασε στο skunk γιατί «βαρέθηκε». Αυτή ήταν η αρχή δύο χρόνων που η οικογένεια πέρασε μία κόλαση και η οποία κατέληξε σε ένα ψυχωσικό επεισόδιο. Σύμφωνα με τον πατέρα του, ο νέος έφτασε σε σημείο να κοιμάται με μία ρακέτα καθώς «έβλεπε πως κατοικούν άνθρωποι στους τοίχους του δωματίου του».
Πηγή: newsbeast.gr




Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes