Στα «μουλωχτά» βούλευμα απαλλαγής για την Κατερίνα Σαββαΐδου


Έχετε προσέξει πόσο θόρυβο κάνουν τα ΜΜΕ για τις κλούβιες διώξεις της Δικαιοσύνης εναντίον ανθρώπων της εξουσίας και πόσο αθόρυβα δημοσιεύουν την ακύρωση των διώξεων και την παραγραφή των κακουργημάτων; Έτσι δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι η Δικαιοσύνη δουλεύει ακόμα και για τους μαφιόζους της εξουσίας... κάτι που φυσικά δεν ισχύει.




Ο γνωστός θόρυβος των ΜΜΕ για την δήθεν «δίωξη για κακούργημα» στην Σαββαΐδου, αναστάτωσε ολόκληρο το Πανελλήνιο...

Αν ίσχυε ...θα είχαν αδειάσει όλα τα ψηφοδέλτια και θα είχαν γεμίσει οι φυλακές ...κάτι που δεν συνέβη κι ούτε θα συμβεί ποτέ. Μην χαίρεστε λοιπόν όταν διατυμπανίζουν τη δίωξη ενός πολιτικού κλπ. Είναι σκέτο θέατρο κι όλα στημένα ...και πολύ μεθοδικά προγραμματισμένα από την αρχή να οδηγηθούν σε αδιέξοδο και παραγραφή.


Δύο - τρεις λιτές παράγραφοι αρκούν να περιγράψουν εν συντομία τα «επιτεύγματα» της δικαιοσύνης...

Πηγή: efsyn.gr

Η είδηση όπως την δημοσίευσε η «Εφημερίδα των Συντακτών»

Απαλλάσσεται με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών η πρώην γενική γραμματέας δημοσίων εσόδων, Αικατερίνη Σαββαΐδου από την κακουργηματική κατηγορία της απόπειρας απιστίας, σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου.

Υπενθυμίζεται ότι η κατηγορία αφορά την απόφαση που εξέδωσε η πρώην γενική γραμματέας Εσόδων με την οποία «πάγωσε», μέσω επανελέγχου πρόστιμο 78.000.000 ευρώ, το οποίο επιβλήθηκε στην εταιρία GENNET. Με το ίδιο βούλευμα (1190/2017) απαλλάσσεται από την κατηγορία που αντιμετώπιζε ο κύριος μέτοχος της εταιρίας Κωνσταντίνος Τσουκαλίδης.

Παράλληλα, το δικαστικό συμβούλιο αποφάσισε να διαβιβάσει στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών το «υπόμνημα-αναφορά-αίτημα για άσκηση ποινικής δίωξης» του κ. Τσουκαλίδη που κατέθεσε σε ανακριτή διαφθοράς τον Ιανουάριο του 2017 και αφορά τυχών ποινικές ευθύνες των ελεγκτών που πραγματοποίησαν τον επανέλεγχο και φέρεται να καταγγέλλονται πως δεν ενημέρωσαν εγκαίρως για τα αποτελέσματα του.
Πηγή: aznews.site

Κοινοποιήστε το:

Ανώνυμος είπε...

Σε μας τους αδαείς αλλα πραγματα ειχαν φτασει στα αυτιά μας.Το οτι ηταν το μακρυ αυτί και μικοφωνο του .....καρεκλακια και αυτο το ηξεραν ολοι εκτος απο σας.

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes