Β. Κορέα: Ο Τραμπ είναι ψυχοπαθής!


«Αγανάκτησαν» τόσο ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, μαζί με την ορντινάντσα του το Νοτιοκορεάτη Πρόεδρο Μουν Τζάε-Ιν, όσο και σύσσωμα τα Δυτικά ΜΜΕ, με τη χαλαρή στάση και τον πόλεμο νεύρων που τους κάνει το «βάρβαρο καθεστώς» της Βόρειας Κορέας.Όταν οι Αμερικανοί βομβαρδίζουν αμάχους, ξεκληρίζοντας οικογένειες και θανατώνοντας χιλιάδες μωρά παιδιά... εξαναγκάζοντας την μισή υφήλιο να μεταναστεύσει, το κάνουν για «φιλειρηνικούς» και «ουμανιστικούς» λόγους. Με ένοπλες διενέξεις στο Αφγανιστάν, το Ιράκ, τη Συρία, τη Λιβύη, την Υεμένη, τη Σομαλία και το Πακιστάν, εβρισκόμενοι όντας σε ψυχροπολεμική κατάσταση με τη Ρωσία και τη Κίνα, και απειλώντας δεκάδες άλλες χώρες με «προληπτικά πλήγματα», όπως π.χ. τη Βόρεια Κορέα, δε δικαιούνται να μιλάνε για «βάρβαρα καθεστώτα».

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε πως διαστρεβλώνουν τα δυτικά ΜΜΕ την πραγματικότητα και πόσο προπαγανδιστικά αλλοιωμένα παρουσιάζουν τα γεγονότα στους αναγνώστες τους... Το παρακάτω άρθρο είναι από το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η Πιονγιάνγκ χαρακτήρισε σήμερα τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ «ψυχοπαθή», την ώρα που η ένταση μεταξύ των δύο χωρών είναι ιδιαίτερα τεταμένη κυρίως μετά τον θάνατο του Ότο Γουόρμπιερ, του Αμερικανού φοιτητή που επαναπατρίστηκε σε κώμα μετά την κράτησή του στη Βόρεια Κορέα.

Η εφημερίδα Rodong Sinmun, επίσημο όργανο του καθεστώτος της Πιονγιάνγκ, εκτίμησε ότι ο Τραμπ «βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση» στη χώρα του.

Ο Αμερικανός πρόεδρος εξετάζει το ενδεχόμενο ενός προληπτικού πλήγματος εναντίον της Βόρειας Κορέας προκειμένου να στρέψει την προσοχή μακριά από την πολιτική κρίση στο εσωτερικό της χώρας του, επισημαίνει η εφημερίδα.

«Η Νότια Κορέα πρέπει να λάβει υπόψη της ότι, αν ακολουθεί τον ψυχοπαθή Τραμπ, (…) δεν μπορεί παρά να οδηγηθεί στην καταστροφή», τονίζει η εφημερίδα στο κεντρικό της άρθρο.

Ο 22χρονος Γουόρμπιερ πέθανε στις ΗΠΑ αφού επαναπατρίστηκε σε κώμα στις 13 Ιουνίου, έπειτα από 18 μήνες κράτησης από τη Βόρεια Κορέα, όπου είχε καταδικαστεί σε 15 χρόνια καταναγκαστικά έργα για την κλοπή μιας αφίσας από το ξενοδοχείο όπου διέμενε.

Ο Τραμπ κατήγγειλε «το βάρβαρο καθεστώς» της Βόρειας Κορέας» και δήλωσε αποφασισμένος «να εμποδίσει αθώους να υποστούν τέτοιες τραγωδίες στα χέρια καθεστώτων που δεν σέβονται το κράτος δικαίου ούτε την πιο στοιχειώδη αξιοπρέπεια».

Ο Νοτιοκορεάτης πρόεδρος Μουν Τζάε-Ιν φάνηκε να ακολουθεί τη γραμμή του Τραμπ, κατηγορώντας την Πιονγιάνγκ, πριν μια επίσκεψή του στον Λευκό Οίκο την επόμενη εβδομάδα, ότι ευθύνεται για τον θάνατο του φοιτητή.

«Πιστεύω ότι πρέπει τώρα να θεωρήσουμε ότι το βορειοκορεάτικο καθεστώς είναι παράλογο», εκτίμησε.
Πηγή: aznews.site

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes