Ρόδος: Η αστυνομία συνέλαβε δύο εφοριακούς με προσημειωμένα χρήματα


Σάλος με τις κινήσεις δύο εφοριακών που πήγαν στο νησί για ελέγχους. Διαβάστε για το διάλογο με τον επιχειρηματία, το αντάλλαγμα και την εξέλιξη της υπόθεσης...


Συνελήφθησαν χθες (27.06.2017) το πρωί στην πόλη της Ρόδου, δυο υπάλληλοι του Υπουργείου Οικονομικών ηλικίας 54 και 40 ετών, κατηγορούμενοι για δωροληψία και παράβαση καθήκοντος. Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε από τη διερεύνηση της υπόθεσης, οι κατηγορούμενοι προχθές (26.06.2017) το βράδυ ύστερα από έλεγχο που πραγματοποίησαν σε κατάστημα ενοικιάσεως οχημάτων ενημέρωσαν τον υπεύθυνο του καταστήματος ότι διαπίστωσαν οικονομική παράβαση και του ζήτησαν χρήματα προκειμένου να μη προβούν στη βεβαίωση της.

Το γεγονός καταγγέλθηκε χθες το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και άμεσα οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση στο πλαίσιο της οποίας προσημειώθηκε το χρηματικό ποσό των -300- ευρώ και τέθηκε σε επιτήρηση το κατάστημα, όπου μετέβησαν οι υπάλληλοι για να λάβουν από τον υπεύθυνο τα χρήματα.

Μετά την ολοκλήρωση της δωροληψίας και κατά την έξοδο τους από το κατάστημα, οι υπάλληλοι ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς και βρέθηκε στην κατοχή τους, μεταξύ άλλων, το προσημειωμένο χρηματικό ποσό. Οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου. Σημειώνεται ότι για καταγγελίες ανάλογων περιστατικών, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν όλο το 24ωρο με τις κατά τόπο αρμόδιες Αστυνομικές Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νότιου Αιγαίου.
Πηγή: aznews.site

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes