Η Κωνσταντοπούλου δεν είχε να γράψει τίποτα για τον Μανώλη Γλέζο


Ακόμα μια... «έκπληξη» προς τον Μανώλη Γλέζο επιφύλαξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία αυτή τη φορά αρνήθηκε να προλογίσει, με την ιδιότητα της πρώην προέδρου της Βουλής, το βιβλίο που εξέδωσε το Κοινοβούλιο για τον Μανώλη Γλέζο.


Το απίστευτο είναι πως ενώ το βιβλίο προλόγισαν ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης και ο νυν πρόεδρος Νίκος Βούτσης, οι σελίδες που προορίζονταν για την κυρία Κωνσταντοπούλου έμειναν λευκές!

Τις εικόνες του βιβλίου με τις λευκές σελίδες κάτω από το όνομα της Ζωής Κωνσταντοπούλου ανέβασε στο Τwitter ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.



Υπενθυμίζεται πως ο Μανώλης Γλέζος είχε έρθει σε αντιπαράθεση με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου όταν η πρώην πρόεδρος της Βουλής επιχείρησε να εμποδίσει τον Γερμανό πρέσβη από το να καταθέσει στεφάνι στο Δίστομο, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την ημέρα μνήμης για τους εκατοντάδες Έλληνες που δολοφονήθηκαν το 1944 από τους Ναζί.

Στη συνέχεια ο Μανώλης Γλέζος, ο οποίος βρισκόταν ανάμεσα στους επισήμους, σηκώθηκε από τη θέση του, πήρε από το χέρι τον Γερμανό πρέσβη, παρακάμπτοντας την κυρία Κωνσταντοπούλου. Ο κ. Γλέζος έδωσε στον Γερμανό αξιωματούχο το στεφάνι για να το καταθέσει στο μνημείο των εκτελεσθέντων.
Πηγή: aznews.site

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes