H Ουκρανία στο δρόμο του «εκδημοκρατισμού» με gay pride!Ταχύρρυθμος «διαφωτισμός» μαζί με την ταχύρρυθμη ένταξη στο ΝΑΤΟ... Να προλάβουν να «σώσουν» την Ουκρανία και εδαφικά και πνευματικά από τον «σκοταδιστή δικτάτορα» Πούτιν.Ένα μεγάλο και σοβαρό βήμα για την εναρμόνιση με τις αρχές και τις παραδόσεις, τον πολιτισμό και τα "ανθρώπινα δικαιώματα" της "μεγάλης δημοκρατικής ευρωπαϊκής οικογένειας" (Ε.Ε.) έγινε στο Κίεβο με τη μεγαλειώδη καρναβαλική παρέλαση του gay pride 2017.Παρότι στα τέλη του 2016 δεν έγινε δεκτή η νομοθετική παρέμβαση της χούντας Ποροσένκο για την "ένωση προσώπων του ιδίου φύλου", γιατί συναντάει ρητή Συνταγματική απαγόρευση.
Επίσης απορρίφθηκε για τους ίδιους λόγους η συνυπογραφή της "Σύμβασης της Κωνσταντινούπολης" (2013) που συμπεριλαμβάνει και τις διακρίσεις "σεξουαλικού προσανατολισμού".

Φέτος η καρναβαλική παρέλαση των ομοφυλοφίλων σημείωσε τεράστια επιτυχία, με τη συμμετοχή περίπου 4.000 ατόμων, αλλά υπό την προστασία 5.500 αστυνομικών του νεοναζιστικού καθεστώτος της Ουκρανίας.Τα μέτρα ασφάλειας της παρέλασης των ομοφυλόφιλων ήταν δρακόντια μιας και υπήρχε μαζική συμμετοχή ξένων αντιπροσωπειών.

Οι πρεσβευτές των ΗΠΑ, Ισραήλ, Μεγάλης Βρετανίας και Καναδά είχαν τεθεί επικεφαλής των αντιπροσωπειών τους, αλλά και το παρών έδωσαν κι οι αμέτρητες Μ.Κ.Ο. που δραστηριοποιούνται στην Ουκρανία κι ειδικότερα αυτές του φιλάνθρωπου επιχειρηματία Σόρος...

Αξίζει να σημειωθεί ότι η "Ευρωπλατεία" (Euromaidan), το κύμα διαδηλώσεων στην Ουκρανία, το οποίο ξεκίνησε τη νύχτα της 21ης Νοέμβρη 2013 με κύριο αίτημα την ένταξη της Ουκρανίας στην Ε.Ε., και που οδήγησε στο πραξικόπημα κι εγκαθίδρυση νεοναζιστικού καθεστώτος από την Ευρώπη, υποστηρίχτηκε από το ουκρανικό Lgbtqi (διεθνές κίνημα ομοφυλοφίλων) που στήριξε και στηρίζει τους σημερινούς πραξικοπηματίες.Παρόλα αυτά δεν έλειψαν επεισόδια -έγιναν και δεκάδες συλλήψεις- που προκλήθηκαν από ακροδεξιές κυβερνητικές ομάδες, που παρά τις δεσμεύσεις τους απέναντι στους ομοφυλόφιλους συναντούν τεράστιες δυσκολίες να επικοινωνήσουν αυτή την νέα πολιτική "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" στους οπαδούς και ψηφοφόρους τους.

Μάλλον χρειάζεται κι ο Ποροσένκο τον δικό του Ευκλείδη Τσακαλώτο, μιας και παραμένει ισχυρό προαπαιτούμενο από μέρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης η νομοθεσία υποστήριξης των ομοφυλοφίλων ως προϋπόθεση να συμπεριληφθεί η Ουκρανία στο καθεστώς Schengen, για ελεύθερη διακίνηση των Ουκρανών στην Ε.Ε.Το νεοναζιστικό καθεστώς Ποροσένκο δεν έχει μόνον ν' αντιμετωπίσει την πείνα και εξαθλίωση των Ουκρανών, αλλά έχει μπροστά του αγώνες ώστε να κατοχυρωθούν τα "ανθρώπινα δικαιώματα" των ομοφυλοφίλων, απαραίτητη προϋπόθεση για να εισέλθει στην πολιτισμένη, δημοκρατική κι αναπτυγμένη οικογένεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Κι αυτός ο δρόμος είναι δύσκολος γιατί δεν αρκεί η "ένωση" (γάμος μεταξύ δύο ίδιων φύλων) -άλλωστε δεν τους ζητούν να γίνουν Κολομβία, όπου πρόσφατα ψηφίστηκε νόμος για τον γάμο μεταξύ τριών ατόμων του ίδιου φύλου-, μιας κι ακολουθεί θεσμοθέτηση στα σχολεία του "μαθήματος για τις Έμφυλες Ταυτότητες”, το οποίο είναι υποχρεωμένη η κάθε πολιτισμένη ευρωπαϊκή κυβέρνηση να εισαγάγει στα σχολεία αφού αποτελεί ευρωπαϊκή Οδηγία και φυσικά η "τεκνοθεσία"...

Πηγή: aznews.site

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes