Ο Μακρόν εθνικοποιεί τα χρεωμένα Ναυπηγεία

Φωτογραφία από την επίσκεψη του Μακρόν στο STX - © AP

Ο Macron-Rothschild εθνικοποιεί τα Γαλλικά Ναυπηγεία και τα χρέη τους ... ώστε να μην πέσουν δήθεν σε Ιταλικά χέρια. 99,99% θα εθνικοποιήσει τους προβληματικούς τομείς και θα χαρίσει τους κερδοφόρους τομείς στα αφεντικά του ...τους Rothschild.

Πηγή: info-war.gr

Προσωρινή κρατικοποίηση μέχρι να εκμεταλλευτούν ό,τι μπορούν περισσότερο από την Στρατηγικής σημασίας αυτή επιχείρηση. Ότι κάνουν και οι εγχώριοι πράκτορες με την Κρατική Περιουσία. Τους μπουρδολόγους του ΣΚΑΪ, του ΑΝΤ1 κ.λπ. δεν θα τους ακούσουμε να κατακρίνουν τον Μακρόν ...για κρατικίστικη αντίληψη κι άλλα τέτοια. Θα χειροκροτήσουν όλοι τους την «υπέροχη», «πατριωτική» αυτή πρωτοβουλία του Μακρόν, που θέλει να εξασφαλίσει ότι η τεχνογνωσία δεν θα πέσει στα χέρια των κακών (Κινέζων, Ρώσων κ.λπ.). Τέτοιο θέμα εννοείται δεν τέθηκε ποτέ για το ξεπούλημα που γίνεται στην Ελλάδα.

Από την άλλη η Γερμανία καταδικάστηκε από Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, διότι με νόμο προέβλεπε ότι οι αποφάσεις για την VOLKSWAGEN, που ήταν σε μεγάλο βαθμό κρατική εταιρία, θα παίρνονται κατόπιν συμφωνίας του 80% των μετόχων, κάτι που δεν άρεσε στους τοκογλύφους ...που συνήθως θέλουν να ελέγχουν τεράστιες εταιρίες και τράπεζες με μόλις 2% των μετοχών στο χέρι.


Πηγή: en.wikipedia.org



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου


Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes