Μαρινάκης - Καμμένος: Κάποτε είχαν έρθει και στα χέρια


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Πάνος Καμμένος είχαν έρθει σχεδόν στα χέρια πριν από 9 χρόνια στο παραλιακό μαγαζί «Island». Το περιστατικό έγινε το 2008... αλλά η καφρίλα είναι... διαχρονική. 

Το βίντεο από το 2008 που δημοσίευσε το Liberal και ο Θανάσης Μαυρίδης δείχνει τον τότε υφυπουργό Nαυτιλίας Πάνο Καμμένο να εμπλέκεται σε «αψιμαχίες» στην είσοδο του παραλιακού μαγαζιού «Island», όπου διοργάνωνε το πάρτι του για τα «Ποσειδώνια» ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης.

Κάποια στιγμή, μάλιστα, βλέπουμε τους δύο άνδρες να έρχονται πολύ «κοντά». Να έχουν άραγε ξεκινήσει όλα εκείνη τη βραδιά;

Στο ερασιτεχνικό βίντεο φαίνεται ότι ο οικοδεσπότης Βαγγέλης Μαρινάκης κρατάει για πολύ ώρα έξω από τη δική του ιδιωτική εκδήλωση τον υφυπουργό Πάνο Καμμένο, ο οποίος προφανώς δεν ήταν καλεσμένος.

Κάποια στιγμή οι δύο άνδρες έρχονται πολύ κοντά και σπρώχνονται. Ενας άνδρας της ασφάλειας του εφοπλιστή φωνάζει «τον κύριο Μαρινάκη δεν τον σπρώχνει κανείς».

Όλα φαίνεται πως ξεκίνησαν καθόσον ο Καμμένος πλακώθηκε με ανθρώπους της ασφάλειας του Μαρινάκη και έπειτα έρχονται στα χέρια οι δυο τους. Ακούγεται να ρωτάει άνθρωπος του Μαρινάκη "Ποιος ακούμπησε τον κ. Μαρινάκη;" και ο Καμμένος να απαντά "Ο Υπουργός"! Αμέσως παίρνει την απάντηση "Ποτέ τον κ. Μαρινάκη, Αρχίδι... είναι το αφεντικό μου"...

Δείτε το βίντεο (οι αψιμαχίες μετά το 1:20):

Πηγή: aznews.site

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes