Οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ θα επισκεφτούν και τον κ. Καμμένο;

Γιατί οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ αντί να σφραγίζουν μανιωδώς τα καταστήματα των ταλαίπωρων μεροκαματιάρηδων οικογενειαρχών δεν ελέγχουν τον υπουργό Πάνο Καμμένο; Να μας πουν με τι χρήματα αγοράστηκε το νέο σκάφος του.

Του Μανώλη Χατζησάββα

Να δώσουν σαφείς και με στοιχεία απαντήσεις πριν ξαναπάνε να τρομοκρατήσουν τους χαρατσωμένους Έλληνες επιχειρηματίες του μεροκάματου, όπως τους κατάντησαν, στα νησιά και αλλού στην χώρα.

Διαφορετικά, οι Ελεγκτές της ΑΑΔΕ δεν είναι τίποτ' άλλο από προστάτες του Πάνου Καμμένου και διώκτες των Ελλήνων. Ο λαός θα πρέπει να πράξει ανάλογα, για να προστατέψει τις περιουσίες και τις Οικογένειές του από τους προστάτες κλεφτών και απατεώνων.

Μετά από επικοινωνία με την κατασκευάστρια εταιρεία μου επιβεβαίωσαν -αποφεύγοντας να δώσουν όλες τις λεπτομέρειες κόστους - διότι όπως μου είπαν, το σκάφος του Υπουργού διαθέτει πολλά έξτρα και αξεσουάρ. Οπότε, μετα βεβαιότητος μπορούμε να πούμε ότι το νέο σκάφος του ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ κόστισε τουλάχιστον 750.000 δολάρια Αμερικής.

Πρόκειται αναμφισβήτητα για ένα πολύ καλό σκάφος του αμερικανικού ναυπηγείου Grady White, το μοντέλο  Freedom 375 που φέρει το όνομα «JULESTOO» (προφανώς το όνομα του σκάφους έχει δοθεί προς τιμή της δεύτερης συζύγου του Υπουργού Έλενα Τζούλη, δικηγόρο στο επάγγελμα).

Δικαίως το Grady White, και συγκεκριμένα το μοντέλο  Freedom 375 αποκαλείται το «ψαράδικο» των Βασιλιάδων, διότι η τιμή του είναι απαγορευτική για κοινούς θνητούς. Το νέο σκάφος του υπουργού ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ «φοράει» 3 εξωλέμβιες μηχανές Yamaha μοντέλο F350  5.3L V8 και για όσους γνωρίζουν… εάν δεν είσαι Βασιλιάς ή δεν έχεις ιδιόκτητα βενζινάδικα, τότε πρέπει να έχεις πολύ βαθιές τσέπες και γεμάτες με χιλιάδες ευρώ… για να τις «ταΐσεις» με βενζίνα!

Φυσικά για τους κοινούς θνητούς στην Ελλάδα, που έχασε το μέτρημα των Μνημονίων, όλα αυτά αποτελούν άπιαστα όνειρα. Ειδικά σε μία οικονομία, που ζει με δανεικά, την αγορά να σέρνεται στην κυριολεξία και με τους πλειστηριασμούς πάσα δύναμη, μαζί και την κακιά μας μοίρα, αποτέλεσμα των πολιτικών κλεφτών και απατεώνων.

Όσο για την αγορά του νέου σκάφους του ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ «JULESTOO»... κανένας Έλληνας δεν μπορεί να διαθέσει 750.000 δολ. Αμερικής για την αγορά τέτοιου σκάφους, με «κλειστές» για δάνεια προς τους Έλληνες τράπεζες, και με capital controls.

Μόνο ο Υπουργός ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ μπόρεσε…

Το πώς είναι που πρέπει να μας διευκρινίσουν οι Ελεγκτές της ΑΑΔΕ, που ξέρουν να παριστάνουν τους «σκληρούς» μόνο στους ήδη κατεστραμμένους Έλληνες, δίνοντάς τους με την «επίσκεψή» τους κάθε φορά τη «χαριστική βολή».






Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου


Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes