Οι άνθρωποι των Γερμανών και των Τούρκων κάνουν σχέδια…

28 Ιουλίου 2017 στο Δημαρχείο Ρόδου συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου και του ομολόγου του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη. Και οι δύο είναι «άνθρωποι» των Γερμανών και των Τούρκων, κι έχουν για μέντορες κάτι τύπους σαν τον Φούχτελ.
Είναι τα ίδια πρόσωπα που τους έμαθαν τις «μεγάλες μπίζνες» μεταξύ αυτών και την μπίζνα με σκουπίδια σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις που είχαν στην Γερμανία. Εκεί έκλεισαν τις συμφωνίες!


Είναι οι «Έλληνες» δήμαρχοι που επιλέγουν τις γερμανικές τράπεζες για να κρύψουν τα χρήματα τους, όταν τους «ψάχνει το ΣΔΟΕ. Στη λίστα των “105” του ΣΔΟΕ των περιπτώσεων της αυτοδιοίκησης… που περιλαμβάνονται και εξετάζονται για φοροδιαφυγή και αδικαιολόγητο πλουτισμό, στα ονόματα (μεταξύ πολλών άλλων) είναι και του «κυρίου» ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟY ΦΩΤΙΟY, αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου (ν. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΔΟΥ) (βλέπε και http://www.saronicmagazine.com/?p=14105).Είναι οι άνθρωποι των Γερμανών και των Τούρκων που με την πρώτη ευκαιρία, για να δείξουν την υποτακτικότητά τους σε Γερμανούς και Τούρκους δεν διστάζουν να τους γλείψουν ακόμα και τα @ρχίδι@ κάνοντας μας σκυλορέζιλο στους Τούρκους. 


Μετά τα γλειψίματα των τούρκικων @ρχιδι@ν οι ίδιοι Δημάρχοι πάνε Γερμανία και μας βρίζουν όλους εμάς τους Ελληνες και την ίδια τους την πατρίδα, αποκαλώντας μας βρώμικους και διεφθαρμένους.
Βλέπε: https://www.scribd.com/doc/97280121  και https://www.scribd.com/doc/97279880

Χάθηκε και το Λαμόγιο ο Γιάννης Φιλιππάκης ο εκ-δότης της εφημερίδας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» https://www.scribd.com/document/340443454

Είναι οι ίδιοι «Έλληνες» Δήμαρχοι που τους δίνουν συγχαρητήρια οι Τούρκοι για τις υπηρεσίες τους!


Οι ίδιοι που χασκογελούν παρέα με τον Παναμέζο Καμμένο, γνωρίζοντας ο ένας τις βρωμιές του άλλου, σε βάρος των Ελλήνων, προστατεύονται από τους Δικαστές και εισαγγελείς που ουρλιάζουν όταν ακούνε την πραγματικότητα από τους Έλληνες, δηλαδή πόσο διεφθαρμένοι και βρώμικοι είναι.
Πρόκειται για τους ίδιους Δημάρχους που διαχειρίζονται ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ στα ταμεία τους, και κλεμμένες μετοχές, ενώ παριστάνουν τα παγώνια, με τις πληρωμένες «πλάτες» των Εισαγγελικών Αρχών της Κολομβίας των Βαλκανίων, της Ρόδου κα.

ΑΥΤΟΥΣ …να τους χαίρεστε, μαζί και τον Πρωθυπουργό σας που έχει χάσει το μέτρημα των Μνημονίων, αυτόν που υπογράφει ότι του δώσουν, ακόμα και λευκές σελίδες χαζοχαμογελώντας παρέα με τα ΛΑΜΟΓΙΑ.
Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου


Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes