Η εγχώρια και εισαγόμενη τρομοκρατία και ο μέσος Μ@λ@κ@ς...

Σε κάθε τρομοκρατική επίθεση της "17 Νοέμβρη" (sic), οι μαλάκες στους καφενέδες, στερεοτύπως πρώτα καταδίκαζαν ρητώς την τρομοκρατική ενέργεια και ύστερα προσέθεταν το "ναι μεν αλλά" με επιχειρήματα όπως τα παρακάτω:

Του Δημήτρη Καρατζά

"Καλό είναι να υπάρχουν κάποιοι που χτυπάνε το Κεφάλαιο", "τρομάζουν τους πλούσιους", "πολεμάνε τους Αμερικάνους", "ρισκάρουν τη ζωή τους για την ιδεολογία τους" και τελικά, η κοινή γνώμη του μέσου Μαλάκα με "Μ" κεφαλαίο δικαιολογούσε, αν όχι στήριζε κιόλας αυτά τα καθάρματα, τους φονιάδες, ληστές και τρομοκράτες.

Τους στήριζε με τον ίδιο τρόπο που αρέσκεται ο μέσος Μαλάκας να στηρίζει, να θαυμάζει και να χειροκροτάει το κάθε ίνδαλμα που μπορεί να πράξει όλα αυτά που δεν μπορεί να πράξει ο ίδιος. Ποδοσφαιριστές, μπασκετμπολίστες, ηθοποιοί, τραγουδιστές, η 17Ν πρόσθεσε και την κατηγορία "Μασκοφόροι Εκδικητές" στα ινδάλματα του λαουτζίκου. Και τους θεωρούσε με δέος, θαυμασμό, χαιρεκακία. Όσο, τουλάχιστον, ήταν άγνωστοι - με τη σύλληψη απομυθοποιήθηκαν. Ο χοντρός με το μπαγλαμαδάκι. Το μπάσταρδο της κουφής Ντίνας. Ο μπαρμπα-μπον βιβέρ. Ο διαβολικός αγιογράφος. Τέλος πάντων, κανένα θαύμα δεν κρατάει αιώνια.

Σημασία έχει ότι ακριβώς το ίδιο δέος, θαυμασμό, κρυφή έως φανερή χαρά αισθάνεται κι ο κάθε μωαμεθανός με κάθε δολοφονική επίθεση "στο όνομα του Αλλάχ" που εκτελεί κάποιος ομόθρησκός του.

Και επειδή εδώ δε μιλάμε για ληστεία-φόνο υπό το μανδύα της μαρξιστικής ιδεολογίας [μια χαρά απολάμβαναν τα αγαθά των φονιάδων-των-λαών-Αμερικάνων τα μέλη της σπείρας και τα απολαμβάνουν ακόμα] αλλά για το Θεό τον ίδιο και τις βουλές Του, μην περιμένετε να νικηθεί η Ισλαμική Τρομοκρατία παρά μόνο με την απαγόρευση και απέλαση της φασιστικής ιδεολογίας που λέγεται "Ισλάμ" από κάθε πολιτισμένη χώρα.

Ναι. Δυστυχώς οι μέθοδοι αποποίησης είναι φασιστικές.

Μόνον μια "ιερά εξέταση" θα επέφερε αποτελέσματα.

"Κατούρα το κοράνι". Δε θες; πάρε δρόμο για τη χώρα σου.

"Φίλα την Παναγίτσα σταυρωτά", "Πες το Πάτερ ημών εκατό φορές".

Όμως, προκειμένου να πεταχτεί ο κάθε τρελός καθώς γυρίζεις από την κρεαταγορά με τα μπριζολάκια παραμάσχαλα και να σε λιώσει με το φορτηγάκι του μαζί με άλλους 50 επειδή έτσι του καύλωσε του Μουχαμέτη, η προοπτική των 'βασανιστηρίων' δε δείχνει και πολύ απάνθρωπη.

Θες να ζήσεις στη χώρα μου;

Πρέπει να εξασφαλίσω ότι θα με αφήσεις κι εμένα να ζήσω.

Αποτάσσεσαι το Μωάμεθ; (τρις).

Εαν το Ισλάμ ήταν πολιτικό κόμμα, κίνημα, ένωση προσώπων οποιασδήποτε μορφής με "καταστατικό" το Κοράνι, θα ήταν καταζητούμενα τα στελέχη, διωκόμενα τα μέλη, αποδιοπομπαίοι οι συμπαθούντες και απαγορευμένο το "ιερό βιβλίο" όπως εκείνο του Χίτλερ. Η υποτιθέμενη όμως "εκ θεού" προέλευση της εν λόγω κοσμοθεωρίας, ιδεολογίας, κουλτούρας και νομοθεσίας υπεράνω κάθε άλλου νόμου, εξασφαλίζει την απόλυτη προστασία της.

Μέχρι πότε;

Βάλτε το καλά στο μυαλό σας: Η μοναδική αιτιολόγηση ενός φόνου είναι η εν θερμώ άμυνα, η προστασία της ζωής μας.

Κανένας δολοφόνος ή δυνάμει δολοφόνος δεν έχει θέση πουθενά στον πλανήτη και περισσότερο στις χώρες που επί αιώνες με αιματηρές θυσίες αγωνίστηκαν για να είναι οι άνθρωποι ελεύθεροι, να πιστεύουν σε ό,τι θέλουν, να λένε ό,τι θέλουν, να ντύνονται όπως θέλουν.

Υ.Γ.: Το μοντέλο της φωτό το βάλαμε για να τραβήξουμε την προσοχή σας 😉



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου


Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes