Όταν το αίμα αθώων γίνεται αιτία ...εκλογών

Για το αρχείο σας... από παλιότερο άρθρο... Για να ξέρουμε πως μαγειρεύεται η λαϊκή οργή με τα κατάλληλα συμβάντα, την κατάλληλη χρονική στιγμή και τα κατάλληλα συντονισμένα δημοσιεύματα...

Να ξέρουμε πως το αίμα κάποιων αθώων γίνεται αυτομάτως αιτία ...εκλογών ...και οι πράκτορες της δημοσιογραφίας οδύρονται ασταμάτητα ...μέχρι να επιτευχθεί ο στόχος των αφεντικών.

Δύο φόνοι ...που και στις δύο περιπτώσεις χρησιμοποιήθηκαν για την ανατροπή κυβέρνησης ενός Καραμανλή με σκοπό τη διαδοχή τους από έναν Παπανδρέου και πάντα με τις ευλογίες των συμμάχων μας.

Σε άλλες περιπτώσεις που οι ξένοι τοκογλύφοι έχουν τοποθετήσει δικούς τους στην εξουσία ...επιθυμούν πάση θυσία κυβερνητική σταθερότητα ...κι ούτε 10.000 αυτοκτονίες δεν αποτελούν ικανό λόγο για πρόωρες εκλογές.

500 δισεκατομμύρια ευρώ χάθηκαν από την πτώση της αξίας των ακινήτων... και δεν υπάρχει ένοχος. Δεν εμπλέκει κανείς τους πολιτικούς στην οικονομική καταστροφή των πολιτών. Φταίει η κρίση ...κι όχι αυτοί οι προδότες που την προκαλούν... κλείνοντας επιχειρήσεις κι οδηγώντας στην φτώχεια εκατομμύρια Έλληνες με την υπερφορολόγηση ...κυρίως αυτών που ΔΕΝ μπορούν να πληρώσουν.







Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου


Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes