«Χρυσαυγίτες» επιτέθηκαν σε Πακιστανό, ενώ «ΑΓΝΩΣΤΟΙ» σε Χρυσαυγίτες

«Χρυσαυγίτες» επιτέθηκαν σε Πακιστανό μας λέει το ΚΕΕΡΦΑ-SOROS και «ΑΓΝΩΣΤΟΙ» με διακριτικά αστυνομικών επιτέθηκαν σε Χρυσαυγίτες. Το ΚΕΕΡΦΑ βάζει με φωτομοντάζ το λογότυπο της Χρυσής Αυγής να νομίζει κανείς ότι ο Πακιστανός ήταν όμηρος μέσα στα γραφεία του κόμματος.

Αυτοί που επιτέθηκαν στους Χρυσαυγίτες δεν αναφέρονται ως Συριζαίοι ή μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή ως μισθοφόροι του Soros. Είναι απλά ...«άγνωστοι».

Είναι... δεν είναι προβοκάτσια η επίθεση στον Πακιστανό ...η Χρυσή Αυγή για ψηφοθηρικούς λόγους επενδύει στη διαλεκτική μίσους σπρώχνοντας χιλιάδες απελπισμένους μετανάστες στην αγκαλιά των πρακτόρων του Soros. Αυτοί, φανατισμένοι από τις άδικες επιθέσεις ή προβοκάτσιες όπως αυτή στον Πακιστανό και ποτισμένοι με οργή από την ασταμάτητη προπαγάνδα των ΜΜΕ, είναι έτοιμοι να ορμήξουν σε όποιον τους υποδείξουν οι πράκτορες του ΚΕΕΡΦΑ και η Μοσάντ.

Επίσης ενώ φρόντισαν οι πράκτορες του ΚΕΕΡΦΑ να ανεβάσουν αρκετές φωτογραφίες του αιμόφυρτου Πακιστανού, δεν εμφανίζεται στο αντίστοιχο άρθρο ούτε μία από τους τραυματισμένους από βαριοπούλες και σφυριά μέλη της Χρυσής Αυγής, που φέρουν εκτός των άλλων, χτυπήματα στο κεφάλι (άνδρας) και βαρύ συντριπτικό κάταγμα στο χέρι (γυναίκα). 

Πηγή: zougla.gr

Πηγή: zougla.gr



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου


Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes