Οι αρλούμπες του Καπουτζίδη

Κανείς δεν αμφισβητεί το καλλιτεχνικό τάλαντο και την ευρηματικότητα του κυρίου Γιώργου Καπουτζίδη, αλλά το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει είναι να παραμείνει εκεί αποφεύγοντας κοινωνικές και δια-φυλετικές αναλύσεις, διότι άφησε πλέον το χιούμορ και το standup comedy και πέρασε στην μπουρδολογία.

Του Νικολάου Παπαδιονυσίου

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Ελλάδα έχεις ταλέντο» όταν στην σκηνή ανέβηκε ένα 25μελές Νιγηριανό συγκρότημα άδοντας θρησκευτικούς Νιγηριανούς ύμνους, ο κύριος Καπουτζίδης προφανώς ενθουσιασμένος... –πιθανά για προσωπικούς λόγους- από τον τόπο καταγωγής τους εκθείασε το γεγονός ότι ζουν, μεγαλώνουν και εργάζονται στην Ελλάδα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «το παρόν της χώρας μας περιλαμβάνει αυτούς τους Έλληνες και αν δεν το αντιληφθούμε, φοβάμαι ότι δεν θα έχουμε μέλλον ως χώρα. Χαίρομαι που βλέπω σε αυτή τη σκηνή 25 Έλληνες που έχουν καταγωγή από μια όμορφη χώρα της Αφρικής, τη Νιγηρία. Χαίρομαι που αισθάνεστε Έλληνες και είστε Έλληνες που ζουν και ελπίζουν σε αυτή τη χώρα».

Κατ αρχάς η όμορφη χώρα που αναφέρει ο κύριος Καπουτζίδης είναι ένας τόπος που μαστίζεται από την φτώχεια, την πείνα, τις αρρώστιες, την εγκληματικότητα και την τρομοκρατία της ΜπόκοΧαράμ. Βάσει προσωπικών μαρτυριών Ελλήνων που εργάζονται εκεί σε ξένες εταιρείες, εκτός από τον καθημερινό κίνδυνο που αντιμετωπίζουν μεταβαίνοντας στην εργασία τους,  κυκλοφορούν με αντισηπτικό και απολυμαντικό σπρέυ  προκειμένου να καθαρίσουν τα παπούτσια τους πριν επιστρέψουν στα σπίτι τους από τα περιττώματα που πάτησαν, διότι στην Νιγηρία όσο υπερβολικό και αν ακούγεται αφοδεύουν στους δρόμους. Τώρα πού είδε την ομορφιά ο κύριος Καπουτζίδης, είναι απορίας άξιον. Πιθανά όπως προαναφέραμε ο κύριος Καπουτζίδης να έχει σε προσωπικό επίπεδο εμπειρία από την Νιγηριανή ομορφιά.

Τώρα όσον αφορά το παρόν της Χώρας που αναφέρει ο συμπαθής κωμικός, βλέπουμε και συνειδητοποιούμε όλοι πώς διαμορφώθηκε μετά την εισβολή των χιλιάδων λαθρομεταναστών και τριτοκοσμικών εισβολέων.  Όλοι βλέπουμε πώς αποδιοργανώθηκαν και κατακερματίστηκαν οι τοπικές ελληνικές κοινωνίες και το πώς  η επικινδυνότητα, ανασφάλεια και η παρακμή κυριαρχούν πλέον στην καθημερινότητα των Ελλήνων πολιτών. Αν ο κύριος Καπουτζίδης θεωρεί ως παρόν της Χώρας την φυλετική και πολιτισμική αλλοίωση και τον παροπλισμό της ελληνικής κουλτούρας προς χάριν «θρησκευτικών ασμάτων» από τη Νιγηρία, απαντούμε ότι αυτό δεν είναι παρόν αλλά Γενοκτονία.

Όσον αφορά το μέλλον το οποίο ο κύριος Καπουτζίδης σκιαγραφεί σύμφωνα με τα λεγόμενά του ως ένα φυλετικό και πολιτισμικό μωσαϊκό όπου δεν θα υπάρχει αρχή και τέλος και όπου θα κυριαρχεί η απόλυτη ισοπέδωση και αποσάθρωση, απαντούμε ότι αλίμονο στον λαό που δεν σέβεται την Ιστορία, τον Πολιτισμό και την Φυλετική του καθαρότητα και που περιφρονεί τις αιώνιες και διαχρονικές αξίες του Έθνους, της αγάπης για την Πατρίδα και της αυταπάρνησης για την προστασία και διαφύλαξη της προγονικής κληρονομιάς. Αυτός ο λαός είναι ένας λαός φάντασμα, ένα αφόρητο βάρος στον φλοιό της γήινης σφαίρας που μοιραία θα εξαφανιστεί και θα λησμονηθεί.

Αλλά ο κύριος Καπουτζίδης δεν περιορίστηκε εκεί αλλά ενέπλεξε στην μπουρδολογία του και την Ιστορία, αναφέροντας  ότι δεν είναι περισσότερο Έλληνας αυτός που φοράει περικεφαλαία που γράφει Μολών Λαβέ από έναν άνθρωπο που έχει έρθει στην Ελλάδα από άλλη χώρα.

Ας τον πληροφορήσουμε λοιπόν ότι αυτοί που φορούσαν περικεφαλαία και αναφωνούσαν «Μολών Λαβέ», είναι αυτοί που πριν αιώνες πρόσφεραν τις ζωές τους θυσία προκειμένου να αναχαιτιστεί η Ασιατική λαίλαπα που απειλούσε να στραγγαλίσει την ελληνική ελευθερία και τον πολιτισμό, είναι αυτοί που έσωσαν την Ευρώπη από το σκοτάδι και τη δουλεία για να είμαστε τώρα εμείς  απόγονοι των αρχαίων ηρώων ελεύθεροι και να παραχωρούμε τη δυνατότητα σε ανίκανους και εθνομηδενιστές πολιτικούς να επιτρέπουν την ελεύθερη είσοδο των απογόνων των βαρβάρων Ασιατών στα εδάφη μας, να τους παραχωρούν δικαιώματα και εκείνοι ως ευχαριστώ να μας υβρίζουν, να μας δολοφονούν, να μας ληστεύουν, να περιφρονούν τον πολιτισμό μας, να απειλούν την θρησκεία μας και να επιδιώκουν να επιβάλουν τα δικά τους πιστεύω τα δικά τους ήθη και έθιμα. Να επιτρέπουμε σε άτομα όπως ο κύριος Καπουτζίδης να προβαίνει σε ύβρεις ταυτίζοντας τους Έλληνες τους Σπαρτιάτες πολεμιστές των Θερμοπυλών  με τον κάθε λαθρομετανάστη εισβολέα και να συγκρίνει την Χώρα μας, την Χώρα που έδωσε τα φώτα του πολιτισμού στην ανθρωπότητα, με τις  τριτοκοσμικές αφρικάνικες χώρες.

Του απαντούμε λοιπόν ότι όσο και να προσπαθούν όλοι αυτοί που ενδύονται τον μανδύα της διανόησης και της εναλλακτικής σκέψης, πολιτικοί ηθοποιοί, καλλιτέχνες, αργόσχολοι και κατά βάση συμπλεγματικοί να ισοπεδώσουν και να καταλύσουν τα πάντα εμείς είμαστε Έλληνες, η πιο καθαρή και η πιο ευφυής Φυλή της Ανθρωπότητας και δεν ταυτιζόμαστε πολιτισμικά, φυλετικά και εθνολογικά με καμία ασιατική και αφρικανική φυλή. Όσο για τη Νιγηριανή χορωδία δεν έχουμε να σχολιάσουμε κάτι αρνητικό ή επικριτικό. Δεν υποτιμούμε την μουσική τους κουλτούρα ούτε φυσικά την αποθεώνουμε.  Απλά έχουμε να παρατηρήσουμε  ότι Έλληνες δεν θα γίνουν ποτέ!Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου


Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes