Το επεισόδιο του Βέγκας αποσκοπούσε στην απαγόρευση της οπλοκατοχής

Χθες αναφορικά με την "επίθεση" στο Λας Βέγκας σημειώσαμε ότι επρόκειτο για περίπτωση "False Flag", για την απαγόρευση -της συνταγματικά κατοχυρωμένης- οπλοκατοχής στις ΗΠΑ. Στο ακόλουθο άρθρο του ΣΚΑΪ, επιβεβαιώνονται οι χθεσινοί ισχυρισμοί μας, όπου με όρους όπως π.χ. το "λόμπι της οπλοκατοχής" η επικυρίαρχη ελίτ προσπαθεί μέσω των ΜΜΕ να ρίξει στάχτη στα μάτια μας...

Πηγή: skai.gr

Δυσκολότερο κάνει το έργο του λόμπι της οπλοκατοχής το μακελειό στο Λας Βέγκας. Από την επίθεση με πολυβόλο όπλο του Στέφεν Πάντοκ στη συναυλία έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 58 άνθρωποι, ενώ τραυματίστηκαν εκατοντάδες άλλοι. 

Οι υπέρμαχοι του περιορισμού της κατοχής και διακίνησης όπλων εφιστούν την προσοχή στα μέλη του Κογκρέσου για νομοσχέδιο, που είναι υπό ψήφιση, το οποίο στηρίζει η Εθνική Ένωση Όπλων (National Rifle Association - NRA) σύμφωνα με το οποίο η αγορά σιγαστήρα θα διευκολύνεται, καθώς δεν θα απαιτείται έλεγχος του αγοραστή.

Απηχώντας τις απόψεις πολλών πολιτών και πολιτικών, όπως η Χίλαρι Κλίντον, ο επικεφαλής της ΜΚΟ Συνασπισμός κατά της Βίας των Όπλων επισήμανε ότι οι πυροβολισμοί αποτελούν προειδοποίηση για τον κόσμο ώστε να διαφύγουν ή να καλυφθούν από τις σφαίρες του επιτιθέμενου. «Η διευκόλυνση της αγοράς σιγαστήρων θα κοστίσει νέες ζωές» προειδοποίησε ο Τζος Χόρβιτς

Σημειώνεται ότι η εκπρόσωπος του NRA, απαντώντας σε σχετικό σχόλιο της γερουσιαστού των Δημοκρατικών και υποψήφιας προέδρου δήλωσε ότι «οι σιγαστήρες μειώνουν τον ήχο της εκπυρσοκρότησης μόνο για λίγα ντεσιμπέλ»


Πηγή: huffingtonpost.com



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου


Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes