Αντάρτης του FSA και όχι του ISIS δηλώνει ο Σύριος στην Αλεξανδρούπολη

O FSA (Ελεύθερος "Συριακός" Στρατός) είναι το ίδιο πράγμα με το ISIS. Δημιουργήματα όλα της CIA και της Μοσάντ κι ο αποκεφαλιστής στου οποίου το κινητό βρέθηκε αρκετό υλικό για να τον δέσουν χειροπόδαρα και να τον βάλουν σε κλουβί ...θεώρησε ότι μόλις αναφέρει ότι είναι του ISISrael θα αφεθεί ελεύθερος. 


Επειδή όμως η προπαγάνδα στην Ελλάδα έπεισε τον μέσο πολίτη ότι το ISIS είναι μερικοί "αυθόρμητοι" αποκεφαλιστές κι ο FSA είναι "αυθόρμητοι πατριώτες" δήθεν διαφορετικοί στρατοί ...ξαφνικά τα ΜΜΕ των πρακτόρων ...ξέχασαν τα βίντεο των αποκεφαλισμών και βρήκαν "ηρωικά βίντεο στο κινητό του. 

Μετά πρόσθεσαν ότι έγινε λάθος στη μετάφραση και συμπλήρωσαν με το ότι ο αποκεφαλιστής είναι και ...χαμηλής νοημοσύνης. 

Οπότε ηρεμήστε ...η Ελλάδα των "καθυστερημένων" Ελλήνων ...στην οποία αλωνίζουν οι πράκτορες ξένων υπηρεσιών και οι αποκεφαλιστές, είναι μία χώρα... "ασφαλής" και οι αποκεφαλιστές μας αγαπούν.

Χαρακτηριστική φράση της αγωνίας τους να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα μέσα στο άρθρο: 
"...έχουν ελεγχθεί εκατοντάδες άνθρωποι με παρόμοιο παρελθόν αλλά για κανέναν μα για κανέναν δεν έχει προκύψει ούτε καν η απόπειρα να σχηματίσει πυρήνα τρομοκρατικής δράστης στη χώρα μας ή σε βάρος άλλης χώρας της ΕΕ."
"για κανέναν ...μα για κανέναν". "ούτε καν" και λίγο πιο κάτω...
" κατ' ουδέναν τρόπο δεν έχει αναπτύξει τρομοκρατική δράση"...


Αυτή η μεθεόρτια κατηγορηματικότητα για να ξεπλύνουν τον δολοφόνο και μισθοφόρο των συμμάχων μας, έχει μεγάλη πλάκα.

Κι εννοείται έδωσαν στα κανάλια μόνο τα βίντεο που φαίνεται ο ίδιος τραυματισμένος αλλά όχι τα βίντεο στα οποία ο ίδιος βασανίζει και σφάζει αιχμαλώτους.

Οι φεμινίστριες επίσης σώπασαν όταν ο αποκεφαλιστής συνελήφθη επειδή έδερνε τη γυναίκα του. Οι αλληλέγγυοι επίσης σώπασαν για τα εγκλήματα πολέμου που φαίνεται να διαπράττει στα βίντεο.

Κι έτσι έμειναν οι ελληνικές αρχές να αυτοδιαψεύδονται και να γελοιοποιούνται με τραγικό τρόπο... για να προστατεύσουν τσάτρα-πάτρα τον αποκεφαλιστή από τη Δικαιοσύνη ...καθώς ο γλυκούλης έσφαζε αποκλειστικά ανθρώπους του "κακού" Άσαντ ...για λογαριασμό του "καλού" Ισραήλ και των "φιλάνθρωπων" τοκογλύφων.


Αναθεωρεί η ΕΛΑΣ, αναθεωρεί ο ίδιος την ομολογία του, αναθεωρεί κι η γυναίκα του, υπό την απειλή να την κόψει κομματάκια και να την φάει, αναθεωρούν κι οι δημοσιογράφοι πράκτορες ...κι έτσι ο "αδικημένος" αποκεφαλιστής θα ξαναζήσει ελεύθερος ανάμεσά μας, όπως ακριβώς του είχε υποσχεθεί η Μοσάντ.

Έχετε προσέξει ότι δεν κυκλοφόρησε ποτέ βίντεο από βασανιστήρια που έκαναν οι "κακοί" του Άσαντ αλλά κυκλοφορούν χιλιάδες βίντεο από βασανιστήρια κι αποκεφαλισμούς που διέπραξαν οι "καλοί" της CIA και της Μοσάντ;

Οι παρακάτω φωτογραφίες αποτελούν αποδεικτικό στοιχείο ότι ο Ελεύθερος Συριακός Στρατός είναι το ίδιο κι αυτό με το ISIS:





Μαθαίνουμε από το "news247":



Ο συλληφθείς ομολόγησε αρχικά ότι συμμετείχε στον ISIS, ισχυρίστηκε ότι ήταν στην αρχή, είδε από μέσα τι συνέβαινε και αποχώρησε διαφεύγοντας από την Συρία, ωστόσο στη συνέχεια αναθεώρησε και υποστήριξε ότι ήταν πρώην αστυνομικός και αντάρτης του Ελεύθερου Συριακού Στρατού και όχι του ISIS

Με απολογητικό υπόμνημα αναμένεται να γίνει η απολογία του 32χρονου Σύρου που συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη, στο οποίο η δικηγόρος του αναμένεται να συμπεριλάβει και δύο διαθέσιμα βίντεο στο Youtube, που ενισχύουν σύμφωνα με την ίδια, τους νεότερους ισχυρισμούς του ότι ήταν πρώην αστυνομικός και αντάρτης του Ελεύθερου Συριακού Στρατού και όχι του ISIS και πως έχει πέσει θύμα κακής μετάφρασης στην αρχική του κατάθεση.

Μάλιστα, τα βίντεο αυτά καταγράφουν τον τραυματισμό του το 2013 κατά την διάρκεια ανταλλαγής πυρών, με εκείνον να μάχεται ένοπλος στις τάξεις του Ελεύθερου Συριακού Στρατού.

Δείτε τα βίντεo - ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ:



Στο κινητό του τηλέφωνο πάντως, οι Αρχές έχουν βρει φωτογραφίες που ποζάρει ένοπλος, φωτογραφία που πυροβολεί και μία φωτογραφία στην οποία κακομεταχειρίζεται ο ίδιος έναν αιχμάλωτο, ενώ στην επόμενη φωτογραφία που δεν φαίνεται ο συλληφθείς, ο αιχμάλωτος πλέον απεικονίζεται νεκρός…

Η δικηγόρος του αναφέρει ότι αυτές οι φωτογραφίες προέρχονται από άτυπο στρατοδικείο του Ελεύθερου Συριακού Στρατού και όχι του ISIS επίσης.

Αν και οι ελληνικές Αρχές έχουν πειστεί ότι κάποια στιγμή έστω και μικρό χρονικό διάστημα εντάχθηκε στις τάξεις του ISIS, κάτι που έχει υποστηρίξει και η σύζυγός του η οποία όμως τώρα προτίθεται και εκείνη να αλλάξει την αρχική της κατάθεση, αυτό που έχει απόλυτη σημασία για τις ελληνικές Αρχές, είναι πως από την ημέρα που τον κατήγγειλε η σύζυγός του για ενδοοικογενειακή βία και συμμετοχή στον ISIS, από τις παρακολουθήσεις της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, δεν προέκυψε το συγκεκριμένο άτομο να έχει αναπτύξει κατ’ ουδένα τρόπο τρομοκρατική δράση στην Ελλάδα ή να προσπάθησε να σχηματίσει εξτρεμιστικό πυρήνα και ότι η όλη του δραστηριότητα περιορίστηκε εκτός της ελληνικής Επικράτειας.

Πρόσθετα, υψηλόβαθμοι αξιωματικοί τον κρίνουν ως έναν άνθρωπο μάλλον χαμηλής νοητικής στάθμης, από την γενικότερη συμπεριφορά του.

Σημειώνεται, ότι είναι αρκετές οι περιπτώσεις προσφύγων κυρίως από την Συρία που έχει εξετάσει κατά καιρούς η Αντιτρομοκρατική και έχει βρει στοιχεία στα κινητά τους ότι συμμετείχαν στον πόλεμο με την μία ή την άλλη πλευρά, λιποτάκτησαν και βρέθηκαν στην χώρα μας όχι για σε εντεταλμένη αποστολή αλλά στην πραγματικότητα για να κρυφτούν από τις συνέπειες της λιποταξίας τους.

Αυτός είναι και ο λόγος που μέχρι τώρα έχουν ελεγχθεί εκατοντάδες άνθρωποι με παρόμοιο παρελθόν αλλά για κανέναν μα για κανέναν δεν έχει προκύψει ούτε καν η απόπειρα να σχηματίσει πυρήνα τρομοκρατικής δράστης στη χώρα μας ή σε βάρος άλλης χώρας της ΕΕ.

Έχει επίσης αποδειχθεί ότι οι περιπτώσεις τζιχαντιστών που πέρασαν από την Ελλάδα, πήγαν σε χώρες της Ευρώπης και προκάλεσαν χτυπήματα, ήταν Ευρωπαίοι υπήκοοι και πέρασαν γιατί δεν είχαν ενημερώσει εγκαίρως οι Αρχές των δικών τους χωρών τις ελληνικές Αρχές (χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Αμπαούντ).

Πρόσθετα, συχνά οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας που έχουν αναπτύξει ένα εξαιρετικό δίκτυο πληροφόρησης σε δομές φιλοξενίας και σε περιοχές μεγάλων πόλεων που συγκεντρώνονται μουσουλμανικοί πληθυσμοί προσφύγων και μεταναστών, έχουν εντοπίσει άτομα που δεν έχουν προσπαθήσει σε καμία περίπτωση να δημιουργήσουν τζιχαντιστικό πυρήνα, αλλά που έχουν προβεί π.χ. σε κήρυγμα και έχουν κάνει τις ανάλογες συστάσεις ή έχουν προβεί σε έγκαιρες ενέργειες διοικητικής απέλασης.

Με λίγα λόγια αυτό που τονίζουν οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής είναι πως η Ελλάδα ήταν και παραμένει ασφαλής χώρα.



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου


Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes