Κατέρρευσαν οι τιμές των ακινήτων λόγω ΕΝΦΙΑΚαι μετά θα έρθουν οι «φιλόσοφοι» τοκογλύφοι, όπως ο Soros, οι οποίοι πλήρωναν, μέσω ΜΚΟ, τις σπουδές και τις τσάρκες των πειναλέων της Βουλής, για να αρπάξουν μαζικά και με πενταροδεκάρες τις περιουσίες των Ελλήνων, που φτιάχτηκαν με τους κόπους μιας ζωής. Τα ίδια έκαναν παντού και στην Αργεντινή.

http://www.iefimerida.gr/news/399362/diamerismata-sto-kentro-me-4000-eyro-katerreysan-oi-times-ton-akiniton-logo-enfia
Πηγή: iefimerida.gr

Διαστάσεις μαζικού ξεπουλήματος παίρνει πλέον η αγορά ακινήτων στο κέντρο της Αθήνας, αφού λόγω κρίσης και …ΕΝΦΙΑ, διαμερίσματα πωλούνται ακόμα και σε τιμή 4.000 ευρώ.

Η κρίση είναι τέτοια που οδηγεί ορισμένους ιδιοκτήτες ουσιαστικά να χαρίζουν τα ακίνητά τους, κυρίως σε περιοχές όπως ο Άγιος Νικόλαος και τα Πατήσια. Χαρακτηριστικά παραδείγματα: Στον Άγιο Νικόλαο, ισόγειο διαμέρισμα 47 τ.μ. πωλείται μόλις 9.000 ευρώ!

Στα Κάτω Πατήσια, διαμέρισμα 20 τ.μ. πωλείται μόλις 5000 ευρώ, ενώ η αντικειμενική του αξία φτάνει τα 22.000 ευρώ. Σε άλλη περίπτωση, υπόγειο διαμέρισμα 32 τ.μ. πωλείται «κοψοχρονιά» στα 4.000 ευρώ!Ο μεσίτης Θανάσης Κοπανάς που δραστηριοποιείται στην περιοχή του κέντρου μας εξηγεί ότι πάντα υπήρχαν ευκαιρίες, ωστόσο τώρα με την κρίση, είναι τόσο μεγάλη η προσφορά, που οδηγεί τους ιδιοκτήτες να βγάζουν ουσιαστικά την περιουσία τους «στο σφυρί». Πολλοί εξ αυτών το μόνο που θέλουν είναι να απαλλαγούν από το ακίνητο λόγω ΕΝΦΙΑ. Πολλά από αυτά τα σπίτια είναι από κληρονομιά, άλλα όμως είναι οι κόποι μιας ζωής. Όσο για το προφίλ των αγοραστών ποικίλει. Ορισμένοι είναι αλλοδαποί αλλά υπάρχουν και Έλληνες αγοραστές που είτε θέλουν να επενδύσουν ή μένουν στην επαρχία και θέλουν να αποκτήσουν μια κατοικία στην πρωτεύουσα για ώρες ανάγκης, το λεγόμενο «σπίτι του γιατρού».

, AZ News

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes