Πούτιν: Δυτικά ΜΜΕ του προσάπτουν «αντισημιτισμό»


Στην Τσαρική Ορθόδοξη Ρωσία …λιγότερο από το 4% του πληθυσμού ήταν Εβραϊκής καταγωγής …αλλά η κυβέρνηση που προέκυψε από τη «Ρωσική Επανάσταση» …αποτελείτο στο 80% από Εβραίους.

Μετά που η Σοβιετική Ένωση έγινε ο εχθρός της Δύσης …και χρειάστηκε μία ακόμα «επανάσταση» …η γνωστή Περεστρόικα …προέκυψε η κυβέρνηση Γιέλτσιν …και ξεπουλήθηκε το Σύμπαν.

Και πάλι …έχουμε πρωθυπουργό τον Kiriyenko, με αναπληρωτές πρωθυπουργούς …τον Nemtsov και τον Chubais …όλοι τους Εβραίοι. Και κάπως έτσι …βρέθηκαν και οι περισσότεροι δισεκατομμυριούχοι ολιγάρχες να είναι …επίσης Εβραίοι ενώ στο σύνολο του πληθυσμού της Ρωσίας οι Εβραίοι αποτελούν μόλις το 1%.

Ψάχνοντας για τη σχέση Σαββίδη και Πούτιν …προέκυψε ότι ο Σαββίδης είχε έρθει σε κόντρα με τον Ολιγάρχη Vekselberg που ήταν επίσης Εβραίος.

Με αφορμή τη συνεχή επίθεση που δέχεται ο Πούτιν για εμπλοκή στις Αμερικάνικες Εκλογές …ανέφερε σε συνέντευξή του ότι μπορεί να ενεπλάκησαν άλλες μειονότητες και αναφέρει τρεις από αυτές με την παρακάτω σειρά: Ουκρανοί, Τάταροι, Εβραίοι… που απλά έχουν Ρωσική υπηκοότητα.

Και φυσικά για τους μόνους που εξοργίστηκαν τα «ελληνικά» ΜΜΕ… ήταν για τους Εβραίους… και μόνον αυτούς έβαλαν στον τίτλο του άρθρου.

Μίλησε για Εβραίους και τα ΜΜΕ αντέδρασαν λες και τους έβρισαν τον πατέρα… όχι φυσικά γιατί ανησυχούν για τους Εβραίους γενικά κι αόριστα… αλλά γιατί τα αφεντικά της τοκογλυφίας είναι κατά κύριο λόγο Εβραίοι… και βρήκαν ευκαιρία να επιτεθούν στον Πούτιν για …«ρατσισμό» …λόγω του ότι πλησιάζουν οι Ρωσικές εκλογές.

Τα τεράστια ποσοστά Εβραίων στην 1η Σοβιετική Κυβέρνηση και στην μετα-Σοβιετική κυβέρνηση του Γιέλτσιν καθώς και τα ποσοστά των Εβραίων ανάμεσα στους δισεκατομμυριούχους ολιγάρχες… άραγε δεν κάνουν ολοφάνερο τον ρατσισμό κατά των ΜΗ Εβραίων Ρώσων;


https://www.timesofisrael.com/putin-first-soviet-government-was-mostly-jewish/
Πηγή: timesofisrael.com
http://www.nytimes.com/1999/03/09/world/russian-jews-turning-edgy-as-the-country-s-chaos-creates-an-ugly-mood.html
Πηγή: nytimes.com
https://www.theguardian.com/media/2005/dec/03/tvandradio.russia
Πηγή: theguardian.com
https://en.wikipedia.org/wiki/Sergey_Kiriyenko
Πηγή: en.wikipedia.org
https://en.wikipedia.org/wiki/Boris_Nemtsov
Πηγή: en.wikipedia.org
https://en.wikipedia.org/wiki/Anatoly_Chubais
Πηγή: en.wikipedia.org
https://en.wikipedia.org/wiki/Yevgeny_Primakov
Πηγή: en.wikipedia.org
http://www.kathimerini.gr/907762/article/epikairothta/ellada/oi-sxeseis-savvidh-me-th-mosxa-kai-ton-poytin
Πηγή: kathimerini.gr
https://en.wikipedia.org/wiki/Viktor_Vekselberg
Πηγή: en.wikipedia.org
http://www.naftemporiki.gr/story/1329263/poutin-ebraioi-meionotites-piso-apo-emploki-amerikanikes-ekloges
Πηγή: naftemporiki.gr
http://www.kathimerini.gr/953366/article/epikairothta/kosmos/poytin-isws-oi-evraioi-pisw-apo-th-rwsikh-emplokh-stis-amerikanikes-ekloges
Πηγή: kathimerini.gr

Πηγή: AZ News

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes