Ετοιμάζονται ν' αγοράσουν τέσσερις φρεγάτες του ενός δις ευρώ έκαστη...


Συχνά κάποιοι Δημόσιοι Υπάλληλοι ονειρεύονται ότι μόλις αρχίσουν να κόβουν αποδείξεις όλα τα καφενεία στα χωριά και μόλις το κράτος βάλει μηχανήματα POS και στο τελευταίο μπακάλικο στα σύνορα …τότε αυτομάτως οι μισθοί τους θα διπλασιαστούν και θα επανέλθουν εκείνες οι χρυσές εποχές με τα εικονικά οδοιπορικά, τις εικονικές υπερωρίες κ.λπ.

Για κάποιον περίεργο λόγο …καίγονται να αρχίσουν να κόβουν αποδείξεις και οι καστανάδες, αλλά όχι να φύγουν από τα Υπουργεία και τους κρατικούς οργανισμούς οι χιλιάδες Τσοχατζόπουλοι και να φύγουν από το Δημόσιο οι πολλές δεκάδες χιλιάδες Καρανίκες. Τα μισά έξοδα μισθοδοσίας και συντάξεων του Δημοσίου καταλήγουν στις τσέπες ανθρώπων, που θα έπρεπε κανονικά να είναι στη φυλακή …αλλά κανείς δεν θέλει την κάθαρση στο Δημόσιο.

Θα δείτε χιλιάδες μαγαζάκια να κλείνουν …ακόμα κι αν δεν έκοψαν ποτέ αποδείξεις, γιατί απλά υπερφορολογούνται, είτε με βάση τα έξοδά τους, είτε με τεκμήρια διαβίωσης, που ξεπερνούν συνήθως τα πραγματικά έσοδα. Δεν θα δείτε ποτέ όμως να απολύεται ένας του Δημοσίου, που είναι παιδόφιλος, ή έμπορος ναρκωτικών, ή γιατρός με κάποια ψύχωση στο μαύρο χρήμα, ή ελεγκτής-εκβιαστής κ.λπ.

Επειδή λοιπόν ο έλεγχος των εσόδων του κράτους βρίσκεται στα χέρια τοκογλύφων και απατεώνων …ακόμα κι αν δημιουργηθεί περίσσευμα από τη λεηλασία των φτωχότερων …δεν θα χάσουν την ευκαιρία να τα «σπρώξουν» στα ξένα αφεντικά τους.

Ετοιμάζονται να αγοράσουν 4 φρεγάτες …για να φυλάξουμε την ΑΟΖ …της Κύπρου …επειδή είναι πολύ «πατριώτες» αυτοί στην Κυβέρνηση …και μόνο για τις δύο από αυτές τις φρεγάτες το κόστος θα ξεπεράσει τα 2 δισεκατομμύρια ματωμένα ευρώ.

Έτσι όχι μόνο δεν θα δούμε φως από τους φυσικούς πόρους …αλλά θα χρεωθούμε και με τα έξοδα φύλαξης, ενδεχομένως ακόμα και με τα έξοδα εξόρυξης …γιατί είναι κρίμα να ξοδεύουν από την τσέπη τους οι ξένες πολυεθνικές.

Άλλωστε, είδαμε πως επωφελείται η οικονομία από τους ξένους «επενδυτές»… Αγοράζουν τη Δημόσια Περιουσία με λεφτά που δανείζονται από τις Ελληνικές Τράπεζες …και τις οποίες έχουμε υποχρέωση να σώσουμε ΕΜΕΙΣ… κι όχι αυτοί, αν αυτοί δεν πληρώσουν τα δάνεια που πήραν.

Καταλάβατε τώρα τον «πανικό», τα επικά βίντεο με μουσική από το Χόλιγουντ που παίζουν οι τηλεοράσεις κάθε φορά που αναφέρονται στα Ελληνοτουρκικά. Για να μην αντιδράσουμε στο μεγάλο κόλπο με τις φρεγάτες …απαιτείται συναίνεση.

Να θεωρήσουμε λογικό να κλείνουν σχολεία και νοσοκομεία, αλλά να αγοράζουμε φρεγάτες προς 1 Δισεκατομμύριο ευρώ τη μία (!) που θα φυλάνε τις πλατφόρμες της Noble, της Delek και άλλων «επενδυτών».

Το γνωστό κόλπο …Problem-Reaction-Solution.

Πρόβλημα – Αντίδραση – Λύση.

Εμβολισμός… Τρόμος… Προμήθεια φρεγατών.

Είδαμε εκατοντάδες φορές το video με τον περίεργο εμβολισμό Ελληνικού Πλοίου από Τουρκικό… άρα μπορούμε να ξοδέψουμε 3-4 δισεκατομμύρια σε Γαλλικές Φρεγάτες… και να τα οικονομήσουν ο Macron, τα αφεντικά του και οι δικοί μας προδότες.

Αποκλείεται άραγε να τα τσέπωσαν κάποιοι στο Ναυτικό για να δημιουργήσουν το «συμβάν-αφορμή», για να δικαιολογηθεί αυτή η τεράστια δαπάνη από μία χώρα, που αφήνει και τους συνταξιούχους χωρίς φάρμακα;

Δεδομένου ότι το συμβάν αυτό δεν απασχόλησε σχεδόν καθόλου τα Τουρκικά ΜΜΕ και δεν του έδωσαν καθόλου διαστάσεις, είναι φανερό ότι οι Τούρκοι δεν σκοπεύουν να το χρησιμοποιήσουν για να δικαιολογήσουν στρατιωτικές προμήθειες.

Αντίθετα στην Ελλάδα… ούτε μήνας δεν πέρασε …κι έκλεισαν τη δουλειά των 3-4 δισεκατομμυρίων με τον Μακρόν, τον άνθρωπο των Rothschild.


https://www.huffingtonpost.gr/entry/ayora-tessaron-yallikon-freyaton-fernei-e-krise-sto-aiyaio_gr_5aa3fa7ee4b01b9b0a3bbae4
Πηγή: huffingtonpost.gr








http://www.euro2day.gr/news/highlights/article-news/1596050/toyrkika-mme-gia-to-vinteo-me-ton-emvolismo-aplos-akoymphse.html
Πηγή: euro2day.gr

Πηγή: AZ News

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes