Η Σαουδική Αραβία επιτρέπει την χρήση του εναερίου χώρου της στο Ισραήλ


Η Σαουδική Αραβία επιτρέπει την χρήση του εναερίου χώρου της από αεροπλάνα του Ισραήλ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα συμμετείχαν μαζί με τους Ισραηλινούς σε άσκηση που διοργάνωσε η Ελλάδα …μιας και οι γαλαζοαίματοι αντιδημοκράτες Εμίρηδες δεν είναι «κακοί Ισλαμιστές» όπως ο εκλεγμένος Ερντογάν για τους «επαναστάτες» της κυβέρνησης και τους «πατριώτες» του Ελληνικού Στρατού. Τα πάνω από 1.000 μωρά που σκότωσε το Ισραήλ τα τελευταία 4 χρόνια …δεν είναι λόγος να χαλάσουμε τις καρδιές μας.

Οι Ισλαμιστές ψυχασθενείς και οι δικτάτορες του Αραβικού κόσμου …είναι φίλοι μας …εφόσον υπηρετούν τα συμφέροντα του Ισραήλ. Η Ελλάδα «συμπτωματικά» …έχει ακριβώς τους ίδιους εχθρούς που έχει και το Ισραήλ. Σε λίγο δεν θα χρειαζόμαστε καν Ελληνική Κυβέρνηση… Ήδη έρχονται έτοιμοι οι νόμοι από ξένα κέντρα, μεταφρασμένοι ή αμετάφραστοι και ψηφίζονται στα τυφλά χωρίς να τους έχει διαβάσει κανείς.


https://www.aljazeera.com/news/2018/02/saudi-grants-airspace-approval-flights-israel-180207115134490.html
Πηγή: aljazeera.com
https://www.haaretz.com/israel-news/in-photos-israel-uae-fly-together-in-annual-joint-exercise-in-greece-1.5935477
Πηγή: haaretz.com
https://www.alaraby.co.uk/english/news/2017/6/17/israeli-planes-may-soon-be-allowed-into-saudi-airspace
Πηγή: alaraby.co.uk
https://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/saudi-arabia-israel-airspace-riyadh-tel-aviv-flight-air-india-iran-flight-times-airlines-a8269891.html
Πηγή: independent.co.uk
https://www.timesofisrael.com/saudis-said-to-mull-air-passage-for-israeli-jets-to-attack-iran/
Πηγή: timesofisrael.com

Πηγή: AZ News

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes