Το Vice εξαναγκάζει εταιρεία ν' αλλάξει την ονομασία του προϊόντος της


Το Vice-Soros, η αστυνομία σκέψης του Σιωνισμού, επικοινώνησε με εταιρία στα Γιαννιτσά Πέλλας, για να ζητήσει εξηγήσεις για το όνομα «Αραπάκι» που φέρει σοκολατένιο γλύκισμα …βαφτίζοντας αυθαίρετα ως «Ρατσιστικό» τον τίτλο «Αραπάκι».

Η εταιρία τους ενημέρωσε ότι είναι σε διαδικασία αλλαγής του ονόματος …και το Vice έσπευσε να ανακοινώσει ως …τετελεσμένο το ότι θα γίνει αλλαγή του ονόματος. Μην σκεφτείτε όμως ότι η εταιρία εκβιάστηκε ωμά να προχωρήσει άμεσα στην αλλαγή …από τους κέρβερους του υποκριτικού «αντιρατσισμού» …προκειμένου να μην την ξευτελίσουν στα δελτία ειδήσεων οι «πεντακάθαροι» της δημοσιογραφίας. Δεν συμβαίνουν τέτοια πράγματα…

Καθημερινά η τηλεόραση προβάλει βιασμούς, δολοφονίες κι ό,τι πιο άρρωστο μπορεί να επινοήσει ένας ανισόρροπος εγκέφαλος …και κανένας από αυτούς τους «χωροφύλακες» πολιτικής ορθότητας …δεν ανησύχησε για τα πρότυπα που καλλιεργούνται στο μυαλό των παιδιών.

Όμως ένα χαμογελαστό αραπάκι στη συσκευασία ενός γλυκίσματος …είναι επικίνδυνο!

Ευτυχώς, που η προβολή βίντεο με μικρά παιδιά να εκτελούν στρατιώτες του Άσαντ, ή κάποιων εξεγερμένων «Λίβυων» να καρφώνουν ένα σπαθί στον πισινό του Καντάφι …είναι «διδακτικού» περιεχομένου και γι’ αυτό κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε που αυτές οι εικόνες έπαιζαν στα δελτία ειδήσεων στις 8 το βράδυ.


https://www.vice.com/gr/article/ne9z3m/to-arapaki-den-8a-legetai-pia-arapaki
Πηγή: vice.com/gr
http://www.ant1news.gr/news/World/article/462838/binteo-sok-tzixantistes-oplizoyn-to-xeri-paidioy-poy-ektelei-aixmaloto-
Πηγή: ant1news.gr

Πηγή: AZ News

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes