Ψεύτικη η Είδηση με την Ελληνική Σημαία σε διαστημικό σταθμό


29.000 κοινοποιήσεις σε μία ψεύτικη φωτογραφία με την Ελληνική Σημαία σε διαστημικό σταθμό …που φυσικά κατασκεύασε η σατιρική ιστοσελίδα «Το Βατράχι».

Η φωτογραφία είναι του 2008 και υπάρχει στη σελίδα της NASA, χωρίς τη σημαία φυσικά. Για χιλιοστή φορά …ΚΑΝΕΝΑΣ δεν κοιτάει την πηγή της «είδησης», κανένας δεν υποψιάζεται την απάτη, παρόλο που μία τέτοια είδηση προέρχεται από ένα ανώνυμο άρθρο, σε μία ανώνυμη σελίδα με τόσο γελοίο όνομα.

Κάπως έτσι, ψηφίζει ο μέσος Έλληνας, καταστρέφοντας το μέλλον το δικό του και των απογόνων του …ανυποψίαστα εντελώς.

Για πολλές δεκαετίες, εκατοντάδες απατεώνες βγάζουν πολύ χρήμα, πουλώντας βιβλία σε αγράμματους Έλληνες …σχετικά με την ανωτερότητα του Ελληνικού Πνεύματος, την ανωτερότητα του Ελληνικού DNA, τις μαγικές ιδιότητες του γράμματος «ν», το αρχαίο σιτάρι Ζέα, τα υπερόπλα των Αρχαίων Ελλήνων κι άλλα τέτοια, που γίνονται viral και τους αποφέρουν πολύ χρήμα! Την ίδια στιγμή, στην πράξη διαπιστώνει κανείς, ότι η βλακεία και η άγνοια κάνει θραύση.

Και να δώσεις σε κάποιον την αλήθεια …αρνείται να την ενστερνιστεί …γιατί κατόπιν θα πρέπει να παραδεχθεί ότι πιάστηκε κορόιδο… Συνειδητά λοιπόν, αυτός που πιάστηκε κορόιδο, συνεχίζει να διαδίδει το ψέμα, ώστε να μην απαξιωθεί στα μάτια όσων τον εμπιστεύτηκαν.



Πηγή: tovatraxi.com
https://www.nasa.gov/multimedia/imagegallery/image_feature_719.html
Πηγή: nasa.gov



Πηγή: AZ News

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes