Ποιοι «υιοθετούν» τα παιδιά του Μπαλταδώρου «κ.κ.» Βουλευτές; Εσείς ή Εμείς;


Οι ίδιοι δολοφόνοι του Σμηναγού …που θα έπρεπε να πάνε φυλακή για τα διαχρονικά εγκλήματα κατά της Ελλάδας και των Ελλήνων …έρχονται να παραστήσουν τους μεγαλόψυχους με τα λεφτά των πολιτών. Θα υιοθετήσει, λέει, η Βουλή τα ορφανά του πιλότου …και θα νομίσει κανείς ότι θα βάλουν το χέρι στην τσέπη οι Βουλευτές.

Οι Έλληνες φορολογούμενοι είναι που θα υιοθετήσουν τα ορφανά κι όχι οι γελοίοι κι απατεώνες με τις offshore στον Παναμά …που θα πάρουν τη δόξα από τα ΜΜΕ και την ευγνωμοσύνη της χήρας του πιλότου.

Και με αυτήν την κίνηση …θα κλείσουν τα στόματα και κανείς δεν θα αναρωτηθεί αν το Μιράζ πετούσε με όλες τις απαραίτητες βίδες στη θέση τους και χωρίς πατέντες με σύρματα και κολλητικές ταινίες.

Φυσικά θα έριχναν την ευθύνη στο πιλότο …εφόσον δεν υπήρχαν Τούρκοι και UFO στην περιοχή. Θα βόλευε άλλωστε να το έριχναν οι Τούρκοι για να πειστούν οι έντρομοι Έλληνες να βάλουν πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη όπως έγινε με τα Ίμια …και τα 84 δισ που εξαέρωσαν οι «εθνικιστές» της βουλής και του ΓΕΣ.

81 ΜΑΧΗΤΙΚΑ αεροπλάνα και 125 πιλότους έχασε η αεροπορία σε διάστημα 28 ετών (ανέφεραν στον ΣΚΑΙ (http://www.skai.gr/tv/show/?showid=65866 Οι Αταίριαστοι 13/4/18 12:00 στο 28:00) …και ποτέ δεν αποδόθηκαν ευθύνες σε πολιτικούς, δεν παραιτήθηκε ποτέ κανείς.

Τους βουλευτές …που φορτώνουν στις πλάτες μας ακόμα και τους καφέδες τους …θα μας τους παρουσιάσουν τώρα κι ως πονόψυχους και γενναιόδωρους.


http://www.dimokratiki.gr/13-04-2018/i-voyli-yiothetei-ta-paidia-toy-adikochamenoy-sminagoy-giorgoy-mpaltadoroy/
Πηγή: dimokratiki.gr







Πηγή: AZ News

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes