«Μούφα» η δηλητηρίαση Σκριπάλ;


Οι Βρετανοί …που κατάφεραν δήθεν να εντοπίσουν την ακριβή προέλευση της ουσίας που προκάλεσε τη δηλητηρίαση του Ρώσου πράκτορα Σκριπάλ και της κόρης του …έκαναν τόσο καλή έρευνα που ξέχασαν στο σπίτι του πράκτορα τα κατοικίδιά του …(μία γάτα και δύο ινδικά χοιρίδια) που πέθαναν από την πείνα.

Τα άτυχα ζωάκια τα έφεραν στο προσκήνιο οι Ρωσικές αρχές τονίζοντας ότι αν υπήρχε νευροτοξικός παράγοντας στο σπίτι θα τα είχαν βρει νεκρά. Οι γελοίοι της Βρετανικής κυβέρνησης ...όχι μόνο δεν τα βρήκαν νεκρά …αλλά πρακτικά τα άφησαν να πεθάνουν από την πείνα γιατί προφανώς δεν έκαναν καμία έρευνα στο σπίτι …ενώ ανακοίνωσαν ότι ο Σκριπάλ δηλητηριάστηκε από το χερούλι της πόρτας. Εννοείται ότι ακόμα αρνούνται να δώσουν στοιχεία, ενώ δεν έδωσαν βίζα ούτε σε συγγενή του Σκριπάλ για να μην αποκαλυφθεί η μεγάλη απάτη.

Οι ψευδείς ειδήσεις που αφορούν τα συμφέροντα των Δυτικών και προσβάλλουν τα συμφέροντα της Ρωσίας …αναδημοσιεύονται από την παγκόσμια ορχήστρα των πρακτόρων-δημοσιογράφων χωρίς την παραμικρή αμφισβήτηση.


http://www.newsbomb.gr/kosmos/story/875251/mystirio-me-ta-katoikidia-ton-skripal-vrethikan-nekra
Πηγή: newsbomb.gr
http://www.lifo.gr/now/world/187444/sta-katoikidia-ton-skripal-strefei-to-endiaferon-tis-i-rosia
Πηγή: lifo.gr
http://www.iefimerida.gr/news/408008/i-vretania-arnithike-tin-ekdosi-vizas-stin-anipsia-toy-skripal
Πηγή: iefimerida.gr

Πηγή: AZ News

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes