Δώρο οι συντάξεις αν λυθεί το Σκοπιανό;


Οι ξένοι σταμάτησαν να ελπίζουν στην προπαγάνδα και πλέον θέλουν να λύσουν το Σκοπιανό έναντι χρημάτων. Για να δημιουργηθεί κλίμα αποδοχής του ξεπουλήματος του ονόματος …υπόσχονται στους Έλληνες ότι οι περικοπές στις συντάξεις θα γίνουν λίγο πιο αργά! Άρα θα κερδίσουν μερικά χρήματα οι μεγαλοσυνταξιούχοι …αν η Μακεδονία βρεθεί εκτός Ελλάδας.

Θυμήθηκαν οι ξένοι ότι υπάρχουν πολλοί Έλληνες που ψήφιζαν μόνο αυτούς που τους υπόσχονταν χρήματα …τους «Λεφτά υπάρχουν» και τους «Καταργούμε τα Μνημόνια μ’ έναν νόμο κι ένα άρθρο».

Ώρα είναι να δούμε ξανά αυτούς τους Έλληνες, που για να εξασφαλίσουν κανένα χιλιαρικάκι έξτρα …θα κυκλοφορούν στα καφενεία λέγοντας: «Έλα, μωρέ …όλος ο κόσμος Μακεδονία λέει τα Σκόπια και δεν έχουν στρατό ούτε το 1/10 του δικού μας …τι έχουμε να χάσουμε;»

Διαβάζουμε στο in.gr: «Συγκεκριμένα, το Βερολίνο φαίνεται να υπόσχεται πολιτική «ανάσα» έξι μηνών στην κυβέρνηση που ζυγίζει τις παραμέτρους για το χρόνο διεξαγωγής εκλογών.

Η ανάσα που υπόσχεται η Γερμανία είναι σημαντική, καθώς δίνει ως ‘δώρο’ έξι μήνες παράταση στο ‘μαχαίρι’ στις συντάξεις, κάτι που είναι ιδιαιτέρως σημαντικό για την κυβέρνηση. Οι περικοπές στις συντάξεις πρόκειται να τεθούν σε ισχύ την 1η Ιανουαρίου 2019, οπότε εάν η υπόσχεση του Βερολίνου ισχύσει το μέτρο θα εφαρμοστεί το καλοκαίρι του 2019, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για τους εκλογικούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης».

Πηγή: AZ News

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes