H "Die Welt" βλέπει πιθανό «τυχαίο» πόλεμο με την Τουρκία


Ο Ελληνικός κι ο Κυπριακός Στρατός στις υπηρεσίες του Σιωνισμού… Από τότε που ήρθε η «άνοιξη» με τα Μνημόνια …οι Έλληνες αξιωματικοί κάνουν περισσότερο παρέα με Ισραηλινούς, παρά με τις γυναίκες τους. Ηνίοχος, Noble Dina, Ονήσιλος-Γεδεών… Δεν προλαβαίνει να τελειώσει η μία άσκηση και ξεκινάει άλλη… Αεροπορία, Ναυτικό και επίγειες δυνάμεις …ετοιμάζονται για …«αμυντική» επίθεση…

Η εφημερίδα DIE WELT κάνει λόγο για πιθανό πόλεμο από …λάθος ανίκανων Τούρκων αξιωματικών …μιας και όλοι οι «ικανοί» απολύθηκαν ή φυλακίστηκαν από τον Ερντογάν. Βέβαια δεν απαιτεί και μεγάλη προσπάθεια να προκληθεί σκόπιμα αυτό το «λάθος» …από μία αόρατη παρέμβαση τρίτης χώρας. Άλλωστε είναι πολύ εύκολο να ρίξει κάποιος μία τορπίλη εναντίον ενός Ελληνικού Πλοίου (βλέπε τον πολύ βολικό τορπιλισμό του «Έλλη») και τα αμερικάνικα ραντάρ να «δείξουν» ότι εκτοξεύθηκε από την πλευρά της Τουρκίας …λόγω «ανικανότητας» των Τούρκων στρατιωτικών …και τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους.

Να μην ξεχνάμε πως οι Κεμαλιστές έριξαν το Ρωσικό αεροπλάνο για να προκαλέσουν κρίση μεταξύ Ερντογάν και Πούτιν …δίνοντας στον Ερντογάν ψευδή στοιχεία από ραντάρ, που δήθεν έδειχναν παραβίαση του Τουρκικού Εναέριου Χώρου.

Είναι επιστήμονες στις προβοκάτσιες οι «σύμμαχοί» μας. Έχουν προκαλέσει εκατομμύρια νεκρούς κατασκευάζοντας «αποδείξεις» για ανύπαρκτα πυρηνικά ή χημικά όπλα.

Σημειώστε ότι στην Ιταλία με την υπόθεση USTICA… Αμερικανός πιλότος το 1980 καταρρίπτει από λάθος πολιτικό αεροπλάνο Ιταλικών αερογραμμών και με τη βοήθεια των Μελών της Στοάς P2 …εξαφανίστηκαν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, «πέθαναν» ή «αυτοκτόνησαν» πολλοί που ήταν επικίνδυνοι αυτόπτες μάρτυρες του συμβάντος και δεν αποδόθηκαν ποτέ ευθύνες για τον άδικο θάνατο 81 πολιτών. Τον τελευταίο μάρτυρα του εγκλήματος τον σκότωσαν 13 χρόνια μετά την κατάρριψη του πολιτικού αεροπλάνου …στο Βέλγιο …όπου κρυβόταν για να μην τον «φάνε».


http://www.capital.gr/diethni/3283261/oloklirothike-i-triethnis-aeronautiki-askisi-elladas-ipa-israil-noble-dina-2018
Πηγή: capital.gr
http://www.cnn.gr/news/ellada/story/75069/entyposiaki-ptisi-maxitikon-aeroskafon-pano-apo-tin-athina-pics
Πηγή: cnn.gr
http://www.kathimerini.gr/914474/article/epikairothta/politikh/koinh-askhsh-kyproy---israhl-sto-oros-troodos
Πηγή: kathimerini.gr
https://www.902.gr/eidisi/politiki/154032/prova-polemoy-synista-i-natoiki-askisi-iniohos-2018
Πηγή: 902.gr
http://www.reporter.com.cy/local-news/article/320169/xekinaei-i-stratiotiki-askisi-onisilos-gdeon2
Πηγή: reporter.com.cy
https://www.politico.eu/article/turkish-pilots-who-downed-russian-jet-arrested-over-coup-plot-erdogan/
Πηγή: politico.eu
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=671797&catID=4
Πηγή: real.gr
https://www.welt.de/politik/ausland/article175004384/Tuerkei-Griechenland-Der-explosivste-Konflikt-Europas.html
Πηγή: welt.de
https://www.stragi80.it/rassegna/purgatori/ap140193.pdf
Πηγή: stragi80.it
http://www.lasicilia.it/news/palermo/68842/strage-di-ustica-sara-riesumata-la-salma-di-maresciallo-dell-aeronautica-morto-suicida.html
Πηγή: lasicilia.it

Πηγή: AZ News

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes