Εβραϊκά συγχαρητήρια στον Τσίπρα με πολλά υπονοούμενα


Όταν το Λόμπι από τη Νέα Υόρκη έστειλε συγχαρητήρια στον Τσίπρα για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ...θεώρησε σημαντικό να του τονίσει την ανάγκη να συνεχιστεί ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ προσανατολισμός της χώρας.

Δεδομένου ότι η Ευρώπη και η Ελλάδα συμμετείχε στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας ...το υπονοούμενο-εντολή για απομάκρυνση από τη Ρωσία είναι σαφές. O καημός των Αμερικανοσιωνιστών να παραμείνουμε Ευρωπαίοι ...έχει σχέση με αυτούς που επινόησαν τη δημιουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ήταν φυσικά οι γνωστοί τοκογλύφοι ...που μετά την διοικητική ένωση των χωρών της Ευρώπης πέτυχαν και την υπαγωγή των οικονομιών στην ιδιωτική «Ευρωπαϊκή» Κεντρική Τράπεζα.

Ένας από τους «Άγγλους» πολιτικούς και σημαντικό μέλος της Κομισιόν είχε εμπλοκή στο κύκλωμα παιδόφιλων της Βρετανικής Κυβέρνησης. Και λόγω και της προσωπικής του εμπλοκής στην υπόθεση φρόντισε να εξαφανιστεί ο φάκελος με τα στοιχεία που είχαν μαζέψει οι Βρετανικές υπηρεσίες. Από τις μέρες που συνέβαιναν αυτά τα καταγεγραμμένα ανώμαλα όργια ...παρήλθαν αρκετές δεκαετίες χωρίς να τιμωρηθούν οι ένοχοι που πλέον πεθαίνουν από φυσικό ή τεχνητό θάνατο στα σπίτια τους κι όχι στη φυλακή.








Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο FacebookTwitter και Linkedin

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes