Τους πείραν πρέφα! Οι ηγέτες απαντούν στις ολιγάριθμες "έγχρωμες" διαδηλώσεις... με πολυάριθμες αντιδιαδηλώσεις


Oι πολιτικοί άρχισαν να κατανοούν τους μηχανισμούς των εγχρώμων επαναστάσεων του Soros, της Μοσάντ και της CIA. Αντιδιαδήλωση οργάνωσε ο Γκρούεφσκι στα Σκόπια με υποστηρικτές του. 

Η αντιπολίτευση του Γκρούεφσκι που συνεργάζεται με τους πράκτορες του Soros για να βρεθεί στην εξουσία... υποστήριξε ότι οι αντιδιαδηλώσεις είναι χαρακτηριστικό απολυταρχικών καθεστώτων!
Οι ηγέτες που δεν ανέτρεψαν οι τοκογλύφοι απάντησαν στις στημένες διαδηλώσεις με ογκώδεις αντιδιαδηλώσεις ξεβρακώνοντας τους πράκτορες και τα σιωνιστικά ΜΜΕ. 
Τα "έγκριτα" ΜΜΕ μεγαλοποιούσαν πορείες 1000 ανθρώπων και τις έκαναν πρωτοσέλιδο σε όλον τον πλανήτη για να προκαλέσουν χρηματιστηριακές πιέσεις, άνοδo των Spread και ακυρώσεις κρατήσεων στον τουρισμό. 
Ότι έκαναν δηλαδή οι πράκτορες τον Δεκέμβρη του 2008 στην Αθήνα για να έρθει το ΔΝΤ, να σωθούν οι τοκογλύφοι από τα Ελληνικά ομόλογα και να θησαυρίσουν οι περιούσιοι βρικόλακες και χρηματοδότες τους όπως ο Soros, ο Paulson κι ο Loeb.
Στην Ιταλία ο Μπερλουσκόνι υπέγραψε μεγάλες συμφωνίες με τον Πούτιν για να χτίσει μονάδες ηλεκτροπαραγωγής στη Ρωσία. Θανάσιμο αμάρτημα. Πάνω από 40 δις ήταν η μπίζνα της κρατικής Ιταλικής ΔΕΗ και των Ρώσων. Και εάν δεν τον ανέτρεπαν οι υποκινητές των "έγχρωμων επαναστάσεων"... οι Ρώσοι σχεδίαζαν να κατασκευάσουν πυρηνικό εργοστάσιο στην Ιταλία (βλέπε σχετικό άρθρο της "La Repubblica").







Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes