Διαδώστε το ΠΑΝΤΟΥ!!! Το κτήνος βρυχήθηκε και έδειξε τα δόντια του στην Καβάλα!Όταν σκοτώθηκε ο Αλέξης Γρηγορόπουλος ...τα δίκτυα του Soros σε όλον τον κόσμο πήραν φωτιά να δυσφημίσουν την Ελλάδα ...με την ελπίδα να παραιτηθεί ο Καραμανλής-Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη.

15 χρονών νεκρός έγραφαν στους τοίχους και σε όλον τον κόσμο θρηνούσαν οι πράκτορες... (Σε Ιταλική ιστοσελίδα βρήκα αφίσα γραμμένη σε δύο γλώσσες ...κι ο πόνος ήταν τόσο βαρύς ...που έκαναν λάθος ακόμα και το όνομα του Αλέξη και τον ανέγραψαν Ανδρέα!).
Το προηγούμενο καλοκαίρι (2014)... οι απόγονοι των επιζησάντων του Ολοκαυτώματος στο Ισραήλ... έκαψαν ζωντανά πάνω από 429 μικρά παιδιά. Δεν κουνήθηκε φύλλο. Ούτε πανό, ούτε αφίσες, ούτε συνθήματα, ούτε πέτρες και μπογιές στην Ισραηλινή Πρεσβεία, ούτε κάψιμο Ισραηλινών σημαιών. Κάθε άλλο! 
Βγήκαν οι ίδιοι «φίλοι» του Αλέξη και πράκτορες της Μοσάντ... να υπερασπιστούν τους φονιάδες 429 μωρών. 
Και προχθές που η Δήμαρχος Καβάλας τόλμησε να σκεφτεί κάτι για μία πλάκα για τα θύματα του Ολοκαυτώματος... της επιτέθηκαν μαζικά όλες οι σιωνιστικές οργανώσεις του πλανήτη και όλες οι μεγάλες εφημερίδες που έκαναν τις πάπιες όταν ο Νετανιάχου σκορπούσε τον θάνατο στη Γάζα.
Τις σελίδες συγκέντρωσε ο Χρήστος Μελίδης


Επίδειξη δύναμης: Η Τεκτονική Οργάνωση B’nai B’rith και δεκάδες εβραϊκά δίκτυα χτυπούν την Καβάλα

Με αφορμή το περιστατικό της αναβολής των εγκαινίων του εβραϊκού μνημείου στην πόλη της Καβάλας, δεν χρειάστηκε απ’ ό,τι φαίνεται παρά μόνο 1 ημέρα μετά από εκείνη την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ώστε οι μεγαλύτερες εβραϊκές οργανώσεις στον κόσμο, εφημερίδες και δίκτυα, να εξαπολύσουν μια συντονισμένη επίθεση στην Καβάλα και στην ίδια την δήμαρχο, Δήμητρα Τσανάκα.

Ενδεικτικά μόνο, αναφέρουμε τις εξής:
1) Η παντοδύναμη B’nai B’rith, οργάνωση/οργανισμός με τεκτονικές καταβολές, που αποτελεί την κορυφή της πυραμίδας.
2) Η πασίγνωστη Αμερικανική Εβραϊκή Επιτροπή (AJC) της οποίας ο Εκτελεστικός Διευθυντής David Harris έχει επισκεφθεί συχνά την Ελλάδα κατά τις τρεις τελευταίες δεκαετίες.
3) Η Anti-Defamation League, μία επίσης από τις μεγαλύτερες εβραϊκές οργανώσεις παγκοσμίως.
4) Το Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Κογκρέσο (European Jewish Congress) το οποίο παρακολουθεί κυρίως θέματα της Ευρώπης.
5) Η Jerusalem Post, μία από τις μεγαλύτερες εβραϊκές εφημερίδες αυτή τη στιγμή στο Ισραήλ.
6) Η επίσης μεγάλη εφημερίδα Times of Israel.
7) Στο ίδιο μήκος κύματος η εφημερίδα Haaretz.
8) Το παγκόσμιο πρακτορείο ειδήσεων Jewish Telegraphic Agency.
9) Η εφημερίδα United Jerusalem.
10) Το παγκόσμιο φόρουμ παρακολούθησης και καταγραφής ‘αντισημιτικών’ φαινομένων CFCA (Coordination Forum for Countering Antisemitism).
11) Το Αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC, ένα από τα τρία μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα που ανήκει στην Disney, εβραϊκής ιδιοκτησίας και διαχείρισης.
12) Το Ευρωπαϊκό Εβραϊκό πρακτορείο ειδήσεων European Jewish Press.
13) Η ισραηλινή εφημερίδα Israel National News.
14) Η εβραϊκή εφημερίδα της Τορά Hamodia (Daily Newspaper of Torah Jewry).
15) Το δίκτυο Israel Hayom.


Μετά από όλα αυτά βέβαια, και μετά τις δριμύτατες επιθέσεις κατά της Καβάλας, κατά των ίδιων των Καβαλιωτών, και την απόλυτη συγγνώμη και ”συμμόρφωση” της δημάρχου Καβάλας (για κάτι που ούτως ή άλλως θα έφτιαχνε και ενώ υπάρχει ήδη εβραϊκό μνημείο στην Καβάλα), εύλογα θα αναρωτηθούμε τι ακριβώς θα γινόταν εάν ακυρωνόταν τελείως αυτό το μνημείο, και εάν και κατά πόσο τελικά η εξουσία για το μέλλον αυτής της πόλης εξαρτάται από τους εκλεγμένους τοπικούς της άρχοντες.
Ακολουθεί σχετικό φωτογραφικό υλικό:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρουΚοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes