Ο αντίκτυπος της απώλειας του κόμματος του Ερντογάν στα ΜΜΕ


Το Πρώτο Θέμα και η Εφημερίδα των Συντακτών ...φαίνεται να απολαμβάνουν περισσότερο τις απώλειες του κόμματος του Ερντογάν.






















H Soro-Huffington Post...βαράει ευθέως τον Ερντογάν που έχει πέσει σε δυσμένεια.





Οι μάγειρες της Νέας Τάξης τα κατάφεραν. Το τουρκόφωνο "Ποτάμι" που λέγεται HDP που καπέλωσε τους μειονοτικούς Κούρδους για να περάσει πλαγίως και την gay ατζέντα διπλασίασε τα ποσοστά του. Δεν ήταν τυχαία η επικοινωνιακή στήριξη των Κούρδων στο Κομπάνι όταν την ίδια στιγμή ο Ομπάμα έριχνε όπλα στους αποκεφαλιστές, όταν το Ισραήλ βομβάρδιζε τους Σύριους και περιέθαλπτε τους ισλαμιστές.
Δεν ήταν τυχαία τα υπονοούμενα του διεθνή τύπου για δήθεν στήριξη Ερντογάν προς στους Ισλαμιστές. Δεν ήταν τυχαία η παγκόσμια προβολή άγριων εκτελέσεων ομοφυλοφίλων από τους Ισλαμιστές. Δεν ήταν τυχαία η επιμονή των δημοσιογράφων να αποκαλούν τον Ερντογάν ...Σουλτάνο και το κόμμα του... ισλαμοσυντηρητικό. Φυσικά δεν ήταν τυχαία τα επεισόδια που ξέσπασαν με αφορμή την ανέγερση ενός τζαμιού με καθοήγηση ...των δικτύων του Soros (indymedia κι antifa).
Ρουκέτες που ταξίδευαν σε δίκτυα τρομοκρατών της Τουρκίας, μέσω Ελλάδας... δεν απασχολούσαν την επικαιρότητα. Η Κεντρική Τράπεζα της "Τουρκίας" έκανε παιχνίδια με την Τουρκική Λίρα όπως έκανε και η Τράπεζα της "Ελλαδας" με το περίφημο Τ3-Τ10. Πίεση σε όλα τα επίπεδα από όλες τις πλευρές.
Οι μάγειρες της Νέας Τάξης... κατάφεραν να παίξουν με το μυαλό των Τούρκων και να εμφανίσουν τον Ερντογάν αυταρχικό, οπισθοδρομικό και φίλο των αποκεφαλιστών ώστε να προκαλέσουν τη μέγιστη απώλεια ψήφων. Συσπείρωσαν τους Κούρδους γύρω από το HDP οι ίδιοι που υπερασπίζονται το Ισραήλ κάθε φορά που σκορπάει τον θάνατο στα μωρά και τις γυναίκες των Παλαιστινίων. Αυτοί που υπερασπίζονται τους Τσετσένους και Τυνήσιους μισθοφόρους που παριστάνουν τους Σύριους αντάρτες ξαφνικά λυπήθηκαν τους Κούρδους.

Η Νέα Τάξη τα έδωσε όλα ώστε να μην επιτρέψει την αλλαγή του Συντάγματος. Η πρώτη δήλωση του αρχηγού του HDP αφορούσε την πρόθεση αυτή του Ερντογάν αποκλειστικά.











Το θέμα όμως είναι πολύ βαθύτερο... Ο Ερντογάν έκανε κουμπάρο Έλληνα, τον Κωστάκη συνεργάζεται με τον Ορθόδοξο Πούτιν, ήταν κολλητός με τον Άσαντ και αποκάλεσε τον Σιωνισμό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.
Να χαρώ για την απώλεια αυτοδυναμίας του Ερντογάν μαζί με τον Βίκτορα Ρέστη του Πρώτου Θέματος, τον Παπαχελά, τον Dick Cheney και τον Νετανιάχου; Δεν θα είμαι χαζός αν έχω τους ίδιους εχθρούς με τους δυνάστες μου; Να χαρώ που κέρδισαν οι φιλο-gay μειονοτικοί που είναι συνάδελφοι με τα παιδιά του Soros στην Ελλάδα;
Αν η Ελλάδα δείξει θέληση να συνεργαστεί με τον Turkish Stream και ρίξουν τον Ερντογάν για να ακυρωθεί ο αγωγός... ποιος θα κερδίσει τελικά;
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το τουρκικό Σύνταγμα είναι Κεμαλικό κι αυτό στοχοποίησε ο Ερντογάν... αφού κούρεψε πρώτα τους Κεμαλικούς σιωνιστές από τον στρατό... Τελικά αυτό που ήθελε να πετύχει ήταν η κάθαρση... αλλά το Θηρίο δεν το επέτρεψε!
Συνεχίζεται...

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes