Αλήθεια... πόσο Έλληνες είναι οι «αυθόρμητοι» διαδηλωτές;


Διαβάζεις ένα φυλλάδιο στον δρόμο και δεν μπορείς να καταλάβεις τι συμβαίνει. Γιατί ένας που γράφει στα Ελληνικά ...μπορεί να θέλει να πεθάνει η Ελλάδα; Μόνο ένας ΜΗ Έλληνας μπορεί να ΜΗΝ νοιάζεται για την Ελλάδα.

Ένας που έχει τα συμφέροντα και την οικογένειά του ...εκτός Ελλάδας. Το ότι ο συγγραφέας του συνθήματος γράφει στα Ελληνικά είναι που δημιουργεί σύγχυση. 
Βλέπεις να καίνε την Ελληνική Σημαία και δεν μπορείς να καταλάβεις τι συμβαίνει. Γιατί ένα Ελληνόπουλο ...να θέλει να κάψει την Ελληνική σημαία; Μόνο ένας ΜΗ Έλληνας μπορεί να ΜΗΝ νοιάζεται για την Ελληνική σημαία. 
Το ότι ο πυρπολητής βρίσκεται ανάμεσα σε Έλληνες διαδηλωτές δημιουργεί σύγχυση. 
Όμως, όταν βλέπεις με πόση αγάπη και σεβασμό κρατάνε τη σημαία του Ισραήλ και του Σιωνισμού οι ίδιοι «αυθόρμητοι» διαδηλωτές... μετά μπορείς να καταλάβεις ποιος γράφει και μοιράζει ανθελληνικά φυλλάδια στο κέντρο της πρωτεύουσας της Ελλάδας.
Μετά όλα γίνονται ...πεντακάθαρα ...κι αποκτούν λογική.
Όσα μωρά κι αν κάψει ζωντανά η Ισραηλινή Αεροπορία (429 μωρά έκαψαν πριν ένα μόλις έτος) ...οι πράκτορες που παριστάνουν τους «Έλληνες αντιφασίστες» ...θα είναι εκεί να διαδηλώνουν υπέρ των δολοφόνων, να μοιράζουν ανθελληνικά φυλλάδια και να καίνε Ελληνικές σημαίες και Ελληνικές επιχειρήσεις. 
Είναι επαγγελματίες κι αυτό που κάνουν είναι δουλειά πλήρους απασχόλησης... μόνο που οι εργοδότες τους δεν είναι Έλληνες.


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρουΚοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes