Μερικές σκέψεις περί ομοφυλοφιλίας...


Η ομοφυλοφιλία είναι μια ψυχική ασθένεια η οποία προσβάλει κυρίως το νευρικό σύστημα προκαλώντας σύνδρομα καταδίωξης. Έχει ως αποτέλεσμα να κάνει τον ασθενή να κατεβαίνει στους δρόμους πανικόβλητος και να αγωνίζεται για τα δικαιώματα του, νομιζόμενος ότι κάποιοι του τα καταπατούν. 

Με μια απλή φιλική κουβέντα, από κάποιον ειδικό, πως τα ανθρώπινα του δικαιώματα δεν κινδυνεύουν από κανένα και πως το κράτος τα διασφαλίζει πλήρως, μπορεί να γλυτώσει τον ασθενή από πολλές περιπέτειες.
Όσοι πολιτικοί, κόμματα και δημόσια πρόσωπα στήριξαν την εκδήλωση των ομοφυλοφίλων, ενάντια στις διακρίσεις, τον ρατσισμό και της ομοφοβίας, οφείλουν να απολογηθούν στον λαό, να παραιτηθούν και να βρουν κάποια γωνιά μόνοι τους και ν' αυτοκτονήσουν.
Δεκαετίες τώρα μας κυβερνούν και μας παραμυθιάζουν πως είμαστε τάχα κράτος "Δικαίου", ενώ τόσα χρόνια καταπίεζαν αυτά τα άτομα τα στοχοποιουσαν και έκαναν διακρίσεις εις βάρος τους.

Ζούσαμε σ ένα κράτος ρατσιστικό, ομοφοβικο, φασιστικό κι εμείς χαμπάρι δεν πήραμε.

Όσοι ομοιοφυλοερωτικοί έχουν την εντύπωση ότι "καταπιέζονται", από εκφράσεις κακές για την ανωμαλία αυτή, οι ειρωνείες για αυτήν από μη ομοιοφυλοερωτικούς αλλά φυσιολογικούς ανθρώπους είναι εντελώς λανθασμένες, διότι ο φυσιολογικός ετερόφυλος άντρας έχει πολλά σοβαρότερα πράγματα να σκεφτεί παρά για σεξουαλικές ανωμαλίες, θέμα που είναι έξω από την ζωή του.
Αυτοί οι ομοιοφυλοερωτικοί αυτοκαταπιεζόμενοι αγανακτούντες, αλλού πρέπει να στρέψουν τις επικρίσεις άμυνάς τους. Στους συναδέλφους τους ομοιοφυλοερωτικούς δυφιλετικούς που μη ανέχοντας το ομοιοφυλοερωτικό μέρος του σεξουαλισμού τους αντιμάχονται και ειρωνεύονται ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΑ τον ομοιοφυλοερωτισμό, ελπίζοντας να πείσουν τον ΕΑΥΤΟ τους ΠΡΩΤΑ και μετά τους άλλους ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΑΝΤΡΕΣ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ.
Αυτοί οι ΟΜΟΙΟΦΥΛΟΕΡΩΤΙΚΟΦΟΒΟΙ μόνο αντιμάχονται, πολεμούν, ειρωνεύονται τον ομοιοφυλοερωτισμό. Απόδειξη ότι είναι προσωπικό τους θέμα που αντιμάχονται, είναι το ΠΑΘΙΑΣΜΑ και η ΥΠΕΡΒΟΛΗ του στην ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ.
Είναι λοιπόν τα άτομα που αν κατά λάθος ρίξουν τα μάτια τους στον πισινό ενός άντρα, θα γυρίσουν αμέσως το κεφάλι από την άλλη μεριά ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΙ κι αυτό διότι το κοίταγμα του αντρικού πισινού, τους προκάλεσε σεξουαλική επιθυμία, που τους ενόχλησε!
ΔΩΡΟΣ ΧΡΙΣΤΗΣ

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes