Θεωρίες Λαπαβίτσα...


Σήμερα ο κ. Λαπαβίτσας μας έκανε μία παρουσίαση του προγράμματός τουδηλαδή του προγράμματος του ΛΑΕ το οποίον μεταξύ άλλων μνημονιακών εντολών μας λέει ότι θα παραμείνουμε στην Ευρωζώνη και ότι μέσα από εκεί η Ελλάδα θα δεί ανάπτυξη.

Του Λευτέρη Γκίνη

Δεν θέλω να κάνω στείρα αντιπαράθεση με τον κύριο Λαπαβίτσα.
Θεωρείτε καθηγητής και λέει αυτά που τα έμαθε στο σχολείο που φοίτησε, με μόνη διαφορά πως ότι, λέει αυτά που του έμαθαν αυτοί που έφτιαξαν αυτά τα σχολεία, και αυτοί που τα έφτιαξαν δεν είναι άλλοι από τους γνωστούς τραπεζίτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων. 
Βέβαια έχουν και όνομα, αλλά και λοιπά στοιχεία για να τους βρίσκουμε και να τους απολαμβάνουμε σε όλη την διάσταση της πολυσχιδούς ζωής τους.
Μιάς ζωής η οποία είχε και έχει σαν αρχή και τέλος την απόλυτη διακυβέρνηση του κόσμου. Μέσα από την πήρη καταστροφή των πολιτισμών… κυρίως δε μέσα από την καταστροφή του Ελληνικού πολιτισμού.
Άρα αυτά που λέει και προτείνει δεν είναι τίποτα άλλο από τις αρχές της παγκοσμιοποίησης… μας προτείνει δηλαδή να μεταβούμε σε ένα νέο νόμισμα αλλά, με απόλυτο διαχειριστικό έλεγχο από την ΤτΕ. Μία ιδιωτική εταιρία η οποία φτιάχτηκε και ανήκει εξ ολοκλήρου στους ίδιους αυτούς τραπεζίτες που προανέφερα.
Μέσα λοιπόν από αυτή την πρόταση δεν υπάρχει διέξοδος σε καμία των περιπτώσεων, υπάρχει μόνο η πιο γρήγορη καταστροφή της Ελλάδας και του Ελληνικού πολιτισμού, με τελική και απόλυτη ένταξή της στον δίκτυο της παγκοσμιοποίησης. 
Άραγε είναι αυτό που θέλουμε? 
Το www.epamhellas.gr δεν κάνει μία τέτοια πρόταση, και μάλιστα προτάσσει την διάλυση της ΤτΕ, απομακρύνοντας με αυτό τον τρόπο τον κίνδυνο ελέγχου από το προαναφερθέν δίκτυο τραπεζών της παγκοσμιοποίησης… 
Το www.epamhellas.gr προτείνει την αλλαγή του παρόντος συντάγματος, που ούτως ή άλλως έχει γίνει κουρελόχαρτο στα χέρια των μνημονιακών, προδοτικών για την χώρα, δυνάμεων προς όφελος των νεοταξητών. Προτείνει λοιπόν την συγγραφή νέου Συντάγματος από τον Ελληνικό λαό… λαμβάνοντας υπ’ όψιν του τις πραγματικές ανάγκες του Έλληνα και όχι τις ανάγκες της ΝΤΠ των Rothschild και Στούτζες.
Το www.epamhellas.gr προτείνει την έκδοση νέου εθνικού νομίσματος, κάτι δηλαδή που η Ελλάδα ποτέ δεν είχε, λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι η πρώτη και μοναδική προσπάθεια για την έκδοση εθνικού νομίσματος έγινε το 1831 από τον πρώτο ελεύθερο κυβερνήτη της Τότε Ελλάδος Ιωάννη Καποδίστρια, και έλαβε τέλος την 27 Σεπτεμβρίου του ιδίου έτους με την εγκληματική πράξη της δολοφονίας του από τους Μαυρομιχαλέους στο Ναύπλιο, μία οικογένεια που έπεσε πολύ εύκολα στα δίκτυα του κ. Rothschild, οικονομικού συμβούλου του τότε Βασιλιά Όθωνα, ολοκληρώνοντας τα καταχθόνια σχέδια του, για τον πλήρη έλεγχο του νεοσύστατου Ελληνικού κράτους, επιβάλλοντας την δραχμή σαν (δήθεν) εθνικό νόμισμα ελεγχόμενη απόλυτα από την νεοσύστατη ΤτΕ (ένα δικό τους μαγαζί).
Όλα όμως αυτά που προτείνει το ΕΠΑΜ είναι υπό συγκεκριμένες συνθήκες, εκ των οποίων μία είναι η ύπαρξη νέου συντάγματος, η κατάργηση, μέσω κατάργησης των προνομίων της, της ΤτΕ , και η σύσταση νέας Κεντρικής Ελληνικής τράπεζας.
Η ύπαρξη μίας καθαρά εμπορικής τράπεζας, μίας Αγροτικής τράπεζας, και ενός ταμιευτηρίου είναι απόλυτα αναγκαία για την ορθή λειτουργία του οικονομικού πλαισίου του Ελληνικού κράτους. Το αυτό δηλαδή που προτείνει και ο κ. Λαπαβίτσας.
Το www.epamhellas.gr θεωρεί απόλυτα αναγκαίο να ανατραπούν τα πλασματικά χρέη που έχουν δημιουργηθεί από τα μνημόνια και τις εμπορικές τράπεζες που λειτουργούν μέσα στην χώρα, για να συμβεί αυτό θα πρέπει να μπούν εισαγγελείς και καθαριστές μέσα στις τράπεζες αυτές και να προσδιορίσουν επακριβώς τις οικονομικές και ποινικές ευθύνες των διοικήσεων των εν λόγω τραπεζών, μετά δε από αυτή την κίνηση να ξεκαθαριστεί ποιο θα είναι το ύψος του πραγματικού χρέους της χώρας, και προς ποίους στρέφεται. 
Κατόπιν τούτου θα κληθούν να υπογράψουν νέες συμβάσεις για την αποπληρωμή, με ρήτρα ανάπτυξης… όσον δηλαδή η χώρα αναπτύσσεται τόσο τα χρέη αυτά θα πληρώνονται… διαφορετικά και σε περίπτωση μη αναπτυξιακού έτους δεν θα πραγματοποιείται καμία πληρωμή.
Το www.epamhellas.gr προτείνει βαθειά και ριζική αλλαγή στον χώρο της δημόσιας διοίκησης αλλά και της δικαιοσύνης. Στην δημόσια διοίκηση θα πρέπει να λειτουργήσει ένα νέο μοντέλο το οποίον θα προβλέπει την απόλυτη απεξάρτηση της από την επιρροή και τον έλεγχο των πολιτικών και της εκάστοτε κυβέρνησης. Θα πρέπει δηλαδή η νέα δημόσια διοίκηση να λειτουργεί με τέτοιο τρόπο ώστε και αν ακόμα δεν υπάρχει κυβέρνηση το κράτος να λειτουργεί άψογα, δίχως καμία εξωτερική παρέμβαση. 
Σε περίπτωση ύπαρξης κυβερνήσεως θα πρέπει αυτή (η κυβέρνηση) να εφαρμόζει την πολιτική της λαμβάνοντας υπ’ όψιν την ελευθερία κινήσεων αλλά και των αρχών της Δ.Δ.
Όσον αφορά τον χώρο της δικαιοσύνης θα πρέπει και εδώ να γίνει ριζική αλλαγή, θα πρέπει η δικαιοσύνη να λειτουργεί μακριά από τις επιλογές της εκάστοτε κυβέρνησης. Θα πρέπει να έχει ένα και μοναδικό σκοπό στην λειτουργία της… την απόδοση του δικαίου στον απλό Έλληνα πολίτη, ούσα μακριά από διαπλεκόμενα παραδικαστικά συμφέροντα, θα πρέπει να αποδίδει το δίκαιο στον Έλληνα πολίτη ακόμα και αν ο αντίδικος είναι το κράτος. 
Αλλά και θα πρέπει να έχει την ισχύ έτσι ώστε να μπορεί να επιβάλει τις αποφάσεις της και μην περιμένει την καλή ή κακή θέληση της εκάστοτε κυβέρνησης για τον σκοπό αυτό… 
Δηλαδή οι αποφάσεις της να γίνονται άμεσα εκτελεστές ασχέτως αν η κυβέρνηση τις επιθυμεί ή όχι.
Εμείς στο www.epamhellas.gr προτείνουμε την συνδημιουργία ενός νέου και σύγχρονου Ελληνικού κράτους, μακριά από τα δίκτυα της ΝΤΠ των Rothschild και Στούτζες.
Εσείς τι λέτε… τι σκέπτεστε??? Αν θέλετε κι εσείς τα ίδια ελάτε μαζί μας… δεν υπάρχει ούτε χώρος αλλά ούτε χρόνος για καθυστέρηση, σας περιμένουμε.

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes