Τουρκοφάγοι και μπουρδολόγοι της Νέας Τάξης μας βομβαρδίζουν καθημερινά με ψέματα...


Ανώνυμα κι ασήμαντα site που σκόπιμα διαχέουν προπαγάνδα... ρίχνουν δολώματα που τσιμπάνε δεκάδες εμμονικοί επαγγελματίες τουρκοφάγοι.

Η αντιπαράθεση Ελλάδας-Τουρκίας αποφέρει πολλά λεφτά στις σχετικές βιομηχανίες κι αυτές φροντίζουν να χαρτζιλικώνουν πολλούς δημοσιογράφους για να συντηρούν ζωντανή την θεατρική παράσταση τρόμου και της απειλής εξ ανατολών. Το κλασικό ασήμαντο μπουρδολόγιο AWD NEWS (που έχει μόλις 724 likes όταν η Χριστίνα Λαμπίρη έχει 87.000 ακολούθους στο tweeter... κατάφερε να εξαπατήσει τους ειδικούς μπουρδολόγους ανά την Ελλάδα... 
Η είδηση-μπούρδα που προήλθε από ένα ασήμαντο blog χωρίς αναφορά πηγής και χωρίς καμία εμφανή πρόσβαση σε εδική πληροφόρηση ...ανέφερε ότι ο Πούτιν ...αποκάλεσε ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ τον Ερντογάν. Αυτή την «είδηση»... οι χαζοχαρούμενοι Τουρκοφάγοι έσπευσαν να μεταφράσουν και να διαδώσουν... την ίδια στιγμή που ο Πούτιν κι ο Ερντογάν κλείνουν συμφωνίες δισεκατομμυρίων δολαρίων. 
Η μπούρδα πήρε τέτοιες διαστάσεις που το Κρεμλίνο αναγκάστηκε να να διαψεύσει επίσημα. 
Κι αν δείτε τις αναφορές του Ρωσικού πρακτορείου TASS στον Ερντογάν είναι ΟΛΕΣ θετικές χωρίς το παραμικρό ίχνος προβλήματος. 
Μάλιστα η προτελευταία είδηση αφορά επίσκεψη του Ερντογάν στη Μόσχα για τα εγκαίνια ενός ανακαινισμένου Τζαμιού. 
Προσοχή λοιπόν... γιατί έχει γεμίσει το ίντερνετ λαμόγια που κυνηγάνε κλικ κι έσοδα από διαφήμιση αναπαράγοντας ηλιθιότητες που παραπλανούν τους αναγνώστες κάτι που βολεύει ιδιαίτερα το σύστημα. 
Το σύστημα θέλει να χαλάσει τις δουλειές του Πούτιν και του Ερντογάν και υπάρχει σημαντική διασπορά πρακτόρων στα ΜΜΕ που φροντίζει για το επικοινωνιακό κομμάτι αυτού του οικονομικού πολέμου.


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρουΚοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes