Ο προβοκατόρικος ρόλος της Χουριέτ στην Τουρκία


Η Χουριέτ που ευθύνεται για το επεισόδιο στα Ίμια και που συνδέεται με την γερμανόφωνη σιωνιστική Bild δέχτηκε επίθεση από οπαδούς του Ερντογάν. Η Τουρκία δεν είναι ένα ενιαίο πράγμα αλλά δυστυχώς οι τουρκο-μπουρδολόγοι για κάποιον ύποπτο λόγο το αποκρύπτουν.

Μ' αυτόν τον τρόπο μας μεταφέρουν δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου ως δήθεν έκφραση της τουρκικής κοινής γνώμης και πολιτικής ενώ στην πραγματικότητα μεγάλο μέρος του τύπου υπηρετεί τα συμφέροντα της Νέας Τάξης που δεν ταυτίζονται με την πολιτική του Ερντογάν. 
Η Χουριέτ στην Τουρκία ή Το Βήμα στην Ελλάδα υπηρετούν τα ξένα αφεντικά και η στάση τους δεν έχει καμία σχέση με τα συμφέροντα της Τουρκίας ή της Ελλάδας αντίστοιχα. 
Ακόμα κι όταν το επίσημο Τουρκικό κράτος δεν παίρνει θέση... η Χουριέτ σπεύδει να ανεβάσει την ένταση και τα ελληνόφωνα ΜΜΕ αναμεταδίδουν την προβοκατόρικη αναφορά της Χουριέτ ως συνολική αντίδραση του Τουρκικού λαού. Τη σημαία κατέβασαν από τα Ίμια σιωνιστές δημοσιογράφοι κι όχι πολιτικοί ή στρατιωτικοί ή εθνικιστές.
Προσοχή λοιπόν ...γιατί όπως οι Ελληνόφωνοι δημοσιογράφοι υπηρετούν τη Νέα Τάξη... έτσι και οι τουρκόφωνοι κάνουν ακριβώς το ίδιο. 
Οι λαοί πληρώνουν εξοπλιστικά που δικαιολογούνται με την πρόκληση επεισοδίων ...βάσει σεναρίου που επεξεργάζονται οι επιτελείς για λογαριασμό της αμυντικής βιομηχανίας και της Τραπεζικής μαφίας.



Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes