Συνάντηση Πούτιν - Νετανιάχου...


Στη συνάντηση Νετανιάχου-Πούτιν συζητήθηκε η δημιουργία ενός πρωτοκόλλου για την αποφυγή εμπλοκής Ρωσικών και Ισραηλινών αεροπλάνων. Ο Νετανιάχου θέλει να μπορεί να βομβαρδίζει τη Χεζμπολά όποτε το κρίνει απαραίτητο χωρίς να φοβάται τα Ρωσικά αεροπλάνα.
Ο Νετανιάχου θα παρουσίαζε επίσης αποδείξεις ευθείας εμπλοκής του ΙΡΑΝ στις απόπειρες της Χεζμπολά εναντίον του Ισραήλ κι ότι η Χεζμπολά έχει πρόσβαση σε εξελιγμένα Ρωσικά όπλα. 
Παραμένει άγνωστο το αν ο Πούτιν θα επιτρέπει το Ισραήλ να σκοτώνει μέλη της Χεζμπολά που ως γνωστόν αγωνίζονται εναντίον της ISIS στο πλευρό του Άσαντ ενώ το Ισραήλ έχει βομβαρδίσει πολλές φορές εγκαταστάσεις του Άσαντ κι εννοείται υποστηρίζει τους αποκεφαλιστές της ISIS σε όλα τα επίπεδα. 



Οι δυο τους είναι πολύ χαμογελαστοί αλλά στηρίζουν δύο εντελώς αντίθετα στρατόπεδα σ' έναν πόλεμο απίστευτα βρώμικο ...που ΜΟΝΟ οι "σύμμαχοί" θα μπορούσαν να ξεκινήσουν. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθεί η υπόθεση και οι σχέσεις Πούτιν-Νετανιάχου τώρα που ο Πούτιν θα συμβάλλει στην αναβολή των σχεδίων του Σιωνισμού παρατείνοντας την παραμονή του Άσαντ στην εξουσία.




Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes