Έργα και ημέραι της Ελληνικής Δημοσιογαφίας...


Την ίδια στιγμή που ο Καραμανλής με τον Ερντογάν ετοίμαζαν κοινό μέτωπο... οι πράκτορες-δημοσιογράφοι είχαν πάρει εντολές από τις πρεσβείες να χτυπήσουν την προσέγγιση με κάθε τρόπο.

Κι ήταν τόσο αυτονόητος και προσχεδιασμένος ο τρόπος επίθεσης που μια μέρα οι πράκτορες στο ΒΗΜΑ, το ΕΘΝΟΣ και την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ... δημοσίευσαν ρεπορτάζ από την επίσκεψη Ερντογάν στον Καραμανλή... μιλώντας μάλιστα για ψυχρότητα (!) μεταξύ των κουμπάρων. 
Το μόνο που τους διέφυγε είναι ότι αυτή η επίσκεψη δεν συνέβη ποτέ καθώς το ταξίδι είχε αναβληθεί.
Τελικά οι φυλλάδες ανέτρεψαν τον έναν κουμπάρο στην Ελλάδα ...και συνεχίζουν να ειρωνεύονται και να αποκαλούν σουλτάνο τον έτερο κουμπάρο Ερντογάν.
Προσέξτε την απόλυτη ΤΑΥΤΙΣΗ όλων των ελληνόφωνων ΜΜΕ απέναντι στον Ερντογάν. Χρησιμοποιούν τις ίδιες ειρωνικές λέξεις διότι αυτή η επιθετική γραμμή φεύγει από τα ίδια κέντρα προπαγάνδας. Η διασπορά πρακτόρων είναι τεράστια. Το σύστημα ελέγχει απόλυτα όλα τα μεγάλα ΜΜΕ και το μενού των ειδήσεών τους είναι ένα και μοναδικό.
Τα ίδια ΜΜΕ είχαν ταυτόσημη επιθετική στάση και απέναντι στον Καραμανλή. 
Ποτέ δεν ειρωνεύτηκαν τους Σαουδάραβες αποκεφαλιστές, τους γελοίους τυράννους του Κατάρ, τους δολοφόνους και πραξικοπηματίες του Κιέβου ή τον σχιζοφρενή serial killer Νετανιάχου. 
Τα ΜΜΕ στηρίζουν φανερά τις μαριονέτες των τοκογλύφων και ξεσκίζουν με νύχια και με δόντια όσους δεν ακολουθήσουν πιστά τις εντολές των επικυρίαρχων.
Όταν συλλαμβάνουμε τον εαυτό μας να ταυτίζεται με τις απόψεις των μεγάλων ΜΜΕ ...τότε πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι είμαστε σε λάθος δρόμο.
Αναλυτικά για το "ξεβράκωμα" των πρακτόρων με τη ΜΗ επίσκεψη του Ερντογάν διαβάστε ΕΔΩ.














Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes