Οι σπίθες του Defencenet και ΣΙΑ ξαναχτύπησαν...


Το defencenet ... μας ενημερώνει σήμερα 26 Σεπτεμβρίου του 2015 ...για την ανάκληση ενός εμβολίου από τον ΕΟΦ ...κι ως «σοβαρή» ιστοσελίδα μας παραπέμπει να δούμε την πρωτότυπη απόφαση του ΕΟΦ.

Δεν πρόσεξαν όμως οι σπίθες ότι αυτή η απόφαση και η συγκεκριμένη ανακοίνωση είχε δημοσιευθεί πριν έναν χρόνο ακριβώς... Τη «ζημιά»στο defencenet την έκανε το γελοίο OLAGOSSIP που έχει 120.000 Likes(!)... και που εκτός από αυτή την ληγμένη είδηση ...έπαιξε ως ΣΗΜΕΡΙΝΗ κι ΕΚΤΑΚΤΗ είδηση και τη γνωστή παπαριά της «απειλής» του Πούτιν στον Ερντογάν ... που διέδωσε σκόπιμα το ασήμαντο WNDNEWS των 787 likes. στις 3 Αυγούστου και το πήραν όλοι οι άσχετοι και το έπαιξαν σήμερα ξανά.
Tέτοιες γελοίες ιστοσελίδες έχουν 120.000 followers... και μετά αναρωτιόμαστε γιατί μας δουλεύουν οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι. 
Από συστημικές πηγές μαθαίνουμε ότι η ISIS απελευθέρωσε Τούρκους που κρατούσε ως ομήρους κι ότι η Τουρκία ήδη βομβάρδισε στόχους της ISIS. 
Άντε τώρα να εξηγήσεις στους άσχετους ότι ο Ερντογάν κι ο Άσαντ ήταν και οικογενειακοί φίλοι σε σημείο που είχαν καταργήσει τη ανάγκη βίζας για τα ταξίδια των πολιτών μεταξύ των χωρών τους κι ότι η Τουρκία είναι αυτή που επιβαρύνθηκε με τη φιλοξενία εκατομμυρίων Σύριων που έσφαζε η ISIS και όχι το Ισραήλ που στηρίζει τους αποκεφαλιστές. 
Και μιλώντας για βίζα... οι «φίλοι» μας στην κυβέρνηση των ΗΠΑ, για να σταματήσουν να απαιτούν βίζα και ανάκριση για τους Έλληνες που πήγαιναν στην Αμερική για τουρισμό, απαίτησαν να έχουν πλήρη πρόσβαση στα προσωπικά των πολιτών, εφόσον οι ΗΠΑ τους θεωρήσουν ύποπτους. Δια χειρός Μπακογιάννη αυτή η προδοσία. Σχετικά με το θέμα της βίζας για τις ΗΠΑ ΕΔΩ













Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes