Η OTPOR ξεσήκωσε τους Ιρλανδούς να κατέβουν σε πορεία υπέρ των αμβλώσεων...


Στο Δουβλίνο πραγματοποιήθηκε πορεία υπέρ των αμβλώσεων. Σε μία χώρα με το 84% των πολιτών να δηλώνουν Καθολικοί... και γνωρίζοντας πόσο σοβαρό παράπτωμα είναι η άμβλωση για τον Καθολικισμό...

...δεν θέλει μυαλό να καταλάβουμε ότι οργανώθηκε από τα γνωστά κέντρα, που στήνουν δίκτυα διαδηλωτών και χτυπάνε τις κατά τόπους κοινωνίες εκεί που πονάνε περισσότερο. 
Το να σκοτώσεις ένα ζωάκι σε στέλνει φυλακή όπως και το να κόψεις ένα δέντρο χωρίς άδεια. 
Το να σκοτώσεις ένα ανθρωπάκι είναι ανθρώπινο δικαίωμα αυτού που σκοτώνει, ενώ το έμβρυο δεν φαίνεται να απολαμβάνει ανθρώπινα δικαιώματα. 
Τα κράτη μπορούν να πληρώνουν τις δολοφονικές επιδρομές του ΝΑΤΟ, τη δήθεν υπερθέρμανση, τα γούστα της ελίτ, τα πολεμοφόδια των αποκεφαλιστών ...αλλά δεν μπορεί να βοηθήσει και να στηρίξει μία μητέρα που δεν μπορεί να μεγαλώσει το παιδί της ωθώντας την να κάνει άμβλωση.
Πίσω από την αυθόρμητη πορεία στην καρδιά της Καθολικής Ιρλανδίας... η γνωστή οργάνωση του Soros και της CIA ...ΟΤPOR, όπου βλέπουμε τη χαρακτηριστική αριστερίστικη γροθιά εντός κύκλου. 
Η Νέα Τάξη διοργανώνει μικρές δράσεις ...αλλά καταφέρνει να τις διαδώσει και να τις γνωστοποίησει και στον τελευταίο πολίτη επάνω στον πλανήτη. 
Αντίθετα αν η ανθρωπότητα κάνει μία διαδήλωση με 1 εκατομμύριο ανθρώπους ενάντια στη Νέα Τάξη... οι υπηρέτες των τοκογλύφων και θα φροντίσουν να τη διαλύσουν, ενώ τα ΜΜΕ θα φροντίσουν να την αποκρύψουν από το ευρύ κοινό.

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρουΚοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes