O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός μοίρασε τρόφιμα σε λαθρομετανάστες... [Βίντεο]


Ο Ελληνόφωνος γραικυλικός Ερυθροκομμουνιστικός Σταυρός, μοιράζει τρόφιμα στους λαθροεποίκους αλλά δεν πράττει το ίδιο στις πολύτεκνες οικογένειες και στους χιλιάδες άστεγους Έλληνες.
Το νεοσύστατο πολυπολιτισμικό/πολυφυλετικό κράτος συνδράμει τα μάλα, τους νέους εποίκους αλλά δρα με δύο μέτρα και δύο σταθμά για τους αυτόχθονες γηγενείς. Αυτό το τοξικό μόρφωμα/κράτος καταλήγει στο να είναι ένα ρατσιστικό κράτος εις βάρος των γηγενών λευκών.
Η συνεχής αρωγή του νεοσυσταθέντος μορφώματος-κράτους στους λαθρομετανάστες καταλήγει σε ρατσισμό εις βάρος των πενήτων Ελλήνων. Ο ρατσισμός εις βάρος των Ελλήνων, εξαρχής ήταν και ο μοναδικός ρατσισμός που υφίστατο.
Αυτή η ασυμμετρία μεταχείρισης, μεσούσης της κρατικής χρεοκοπίας και της εξαετούς οικονομικής κρίσης, ονομάζεται <<πολυπολιτισμική ασυμμετρία>> και είναι καραμπινάτη εκδήλωση ρατσισμού και φυλετικού μίσους κατά των Ελλήνων. Αυτό το κράτος πρέπει να ξεπατωθεί εκ βάθρων για να ζήσει το ελληνικό έθνος.

Γράφει σχετικά ο "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ":


O Ελληνικός (!) Ερυθρός Σταυρός μοίρασε τρόφιμα σε λαθρομετανάστες (video)... 

Βοήθεια για τους λαθρομετανάστες φόροι για τους Έλληνες



Είναι τουλάχιστον προκλητικό σε μία χώρα που οι πολίτες της δυστυχούν και τα χρέη τους «κυνηγούν» ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός να μοιράζει τρόφιμα στους λαθρομετανάστες με χρήματα από το υστέρημα του ελληνικού λαού. Δεν υπάρχουν φτωχές οικογένειες Ελλήνων ιδιαίτερα  πολυτέκνων ώστε να δοθεί βοήθεια;
Η κίνηση αυτή έκανε τους πολίτες της περιοχής της Πλατείας Βικτωρίας να διαμαρτυρηθούν κυρίως για την συνεχή υποβάθμιση που υφίσταται η περιοχή τους από τους λαθρομετανάστες που, κυριολεκτικά, έχουν στρατοπεδεύσει στην περιοχή τους με συνέπεια οι κάτοικοι να ζουν με τον συνεχή φόβο της εγκληματικότητας, αφού δεν έχει ληφθεί καμία μέριμνα για τους λαθραίους οι οποίοι μόλις αποβιβαστούν αφήνονται χωρίς κανέναν απολύτως έλεγχο, υγειονομικό ή άλλον, να αλωνίζουν την χώρα...
Δεν υποστηρίζουμε ότι οι άλλοι ήταν καλύτεροι αλλά οι Συριζαίοι είναι πραγματικά επικίνδυνοι γιατί αυτά αποτελούν την βάση της ιδεοληψίας τους. Για αυτόν, και για χιλιάδες άλλους, λόγο πρέπει να τους διώξουμε, πρέπει αυτή η κυβέρνηση της Proti fora aristera να φύγει.
Όσο για τους «καημένους» τους πρόσφυγες, που δεν ήταν όλοι Σύριοι (αλλά και Αφγανοί, Σομαλοί, Νιγηριανοί) αν θέλουν κοσμικές απολαύσεις ας μείνουν στην χώρα τους να πολεμήσουν τους ισλαμιστές.... 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes