Επί ποδός 2.500 αστυνομικοί για την επίσκεψη Ολάντ στην Αθήνα

Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας - Φρούριο το κέντρο της πόλης


Όχι μόνο δεν μπορούμε να φυλαχτούμε εμείς από τη μαφία που μας κυβερνάει ...αλλά πληρώνουμε και τη φύλαξή τους από εμάς τους αγανακτισμένους.

Περίπου 2.500 αστυνομικοί θα διατεθούν, από αύριο Πέμπτη, στο πλαίσιο των δρακόντειων μέτρων ασφαλείας, ενόψει της διήμερης επίσκεψης του Γάλλου Προέδρου, Φρανσουά Ολάντ, στην Αθήνα, η οποία θα μετατραπεί σε «φρούριο».
Οι δρόμοι από όπου πρόκειται να περάσει η γαλλική αποστολή θα κλείνουν σταδιακά, ενώ θα προηγείται εξονυχιστικός έλεγχος όλων των σημείων από άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών. 
Αστυνομικοί με πολιτικά θα βρίσκονται σε όλα τα μέρη που θα επισκεφθεί ο κ. Ολάντ, ενώ ταυτόχρονα θα πετούν συνεχώς ελικόπτερα της ΕΛ.ΑΣ. πάνω από τα σημεία όπου θα βρίσκεται.
Αυστηρά θα είναι τα μέτρα ασφαλείας και στη Βουλή, την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, όπου ο Πρόεδρος θα εκφωνήσει ομιλία, παρουσία της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της χώρας. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της παραμονής του κ. Ολάντ στη Βουλή, θα απαγορεύεται η μετακίνηση υπαλλήλων στο εσωτερικό της, ενώ θα πρέπει από νωρίς να βρίσκονται όλοι στις θέσεις τους.
Πηγή: tovima

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρουΚοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes