Ο ναός του Al-Aqsa πάλι στο επίκεντρο... χαλάζι πέφτουν οι σφαίρεςH ένταση που πυροδοτήθηκε στο Ισραήλ έχει ως αφορμή τον χώρο στην Ιερουσαλήμ στον οποίο έχουν ανεγερθεί μουσουλμανικά τεμένη κι όπου οι Ισραηλινοί θέλουν να ανοικοδομήσουν τον Ναό του Σολομώντα.

Υπήρχε συμφωνία να μπορούν να εισέρχονται οι Ισραηλινοί συγκεκριμένες ώρες στο τέμενος Al-Aqsa αλλά με την προϋπόθεση να ΜΗΝ προσεύχονται... κάτι που πρόσφατα παραβιάστηκε.
Ταυτόχρονα οι Ισραηλινοί εκτελούν έργα, ανασκαφές κ.λπ. γύρω από τον ιερό βράχο και οι μουσουλμάνοι έχουν την πεποίθηση ότι δημιουργούν υποδομή για την κατεδάφιση του τεμένους και την ανοικοδόμηση του δικού τους ναού.
Ο λογαριασμός σε αίμα αυξάνει συνεχώς. «Τρομοκράτες» 13 και 15 ετών εκτελούνται εν ψυχρώ για απόπειρα μαχαιρώματος... 
Βέβαια την αιτία της έντασης δεν την αναμεταδίδουν τα ΜΜΕ ...γιατί οι πράκτορες του Ισραήλ πρωτοστατούν παγκοσμίως στα αθεϊστικά κινήματα και κατά του θρησκευτικού φανατισμού ΕΚΤΟΣ Ισραήλ ...αλλά εντός Ισραήλ οι σφαίρες πέφτουν σαν χαλάζι ...στο όνομα της ιερότητας ενός βράχου και του θεϊκού αποκλειστικού δικαιώματος κι απόλυτης εξουσίας που έχουν οι σιωνιστές στη γη και στους κατοίκους της Παλαιστίνης.Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρουΚοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes