Άλλοτε ζητούσαν για ψύλου πήδημα την παραίτηση της κυβέρνησης... τώρα δεν βγάζουν άχνα!


Όταν ένας άσημος αστυνομικός πυροβόλησε αυτοβούλως έναν άσημο νεαρό ...η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ζητούσε παραίτηση της κυβέρνησης κι εκλογές. 

Τώρα που κυβερνούν οι δανειστές ...υποθέσεις με νεκρούς, με ύποπτες παραιτήσεις και καμιά δυο τόνους ηρωίνης οδεύουν προς τη συγκάλυψη με εντολές άνωθεν... και η Εφημερίδα των Συντακτών δεν ζητάει καν την παραίτηση του αρμόδιου υπουργού. 
Γιατί από τα λεφτά της ηρωίνης ...πληρώνονται οι αφίσες που γεμίζουν όλη τη χώρα ακόμα και κόμματα που δεν επιχορηγήθηκαν ποτέ και που δεν έχουν ούτε 100 μέλη εγγεγραμμένα.
Η πολιτική είναι σαν την κόκα... που είχε γράψει κι ο Πανδωρικός...Διαψεύδει την "εφημερίδα των ψευτών"... ο Υπουργός.
Ωραία... Γιατί δεν παρεμβαίνει η Δικαιοσύνη για την αποδεδειγμένη διασπορά ψευδών ειδήσεων που αφορούν μάλιστα τα σώματα ασφαλείας της χώρας;
Με τι μούτρα ...είναι η απάντηση...

Διαβάζουμε σχετικά στο "DIRECTNEWS":

Δρίτσας: Δεν μετατέθηκαν λιμενικοί που ερεύνησαν την υπόθεση του Noor One


Δεν υπήρξε καμία μετάθεση στελέχους του λιμενικού σώματος που είχε συμβολή στη διερεύνηση της υπόθεσης του «Noor 1», με τους 2 τόνους ηρωίνης, διαβεβαίωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Θοδωρής Δρίτσας.
Αφορμή για τη δήλωση του υπουργού στάθηκε ερώτηση που κατέθεσε σήμερα στη Βουλή, ο βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος έκανε λόγο «για αιφνίδια απομάκρυνση στελεχών του σώματος από τη διερεύνηση της υπόθεσης».
Ο κ. Βαρβιτσιώτης επικαλέστηκε δημοσίευμα της "Εφημερίδας των Συντακτών", σύμφωνα με το οποίο μετατέθηκαν αιφνιδιαστικά από το κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά, τρεις τρεις λιμενικοί, που φέρονται ότι είχαν συμβάλει αποφασιστικά στην αποκάλυψη του παράνομου φορτίου του πλοίου «Noor 1».
O υπουργός προσθέτει, επίσης, ότι οι ελάχιστες μεταθέσεις ή μετακινήσεις που πραγματοποιήθηκαν έγιναν μετά από αίτημα των ιδίων και δεν αφορούν σε στελέχη που συμμετέχουν στη διερεύνηση της υπόθεσης του Noor One.

Ο κ. Δρίτσας διαβεβαιώνει, τέλος, ότι για ακόμη μια φορά το υπουργείο και οι αρμόδιες υπηρεσίες του λιμενικού θα ανταποκριθούνε στην υποχρέωση για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, σε συνεργασία με τις ανακριτικές και εισαγγελικές αρχές και ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να παρεμποδιστεί ή να καθυστερήσει η περαιτέρω έρευνα, λόγω μεταθέσεων ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο.

Ενώ σε άλλο άρθρο του ίδιου ιστολογίου "DIRECTNEWS" διαβάζουμε:

Διατάχθηκε έρευνα για την πρόεδρο που θα δίκαζε την υπόθεση του Noor1


Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, παρήγγειλε τη διενέργεια έρευνας για την αιφνιδιαστική παραίτηση της προέδρου Εφετών, η οποία είχε κληρωθεί να προεδρεύσει στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά, το οποίο θα συνεδριάσει την ερχόμενη Τρίτη για να δικάσει τους 33 κατηγορουμένους στην υπόθεση των 2 τόνων ηρωίνης, που μετέφερε το δεξαμενόπλοιο «Noor 1», που είχε αποκαλυφτεί τον Ιούνιο του 2014.
Η πρόεδρος επικαλέστηκε λόγους υγείας και αντικαταστάθηκε από την αναπληρώτριά της. Για το λόγο αυτό η εισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου ζήτησε να διερευνηθεί αν είναι υπαρκτοί και σοβαροί οι λόγοι υγείας που επικαλείται η δικαστής ή αν η τελευταία δέχθηκε απειλές.

Στον προϊστάμενο της επιθεώρησης του Αρείου Πάγου φάκελος με αναφορές
Όπως έγινε γνωστό, η εισαγγελέας Α.Π. διαβίβασε στον προϊστάμενο της Επιθεώρησης του Αρείου Πάγου δημοσιεύματα του Τύπου που αφήνουν υπόνοιες για τη βασιμότητα του κωλύματος που επικαλέστηκε ότι έχει η δικαστής του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά.
Η κ. Κουτζαμάνη διαβίβασε τον φάκελο με τις σχετικές αναφορές στον επιθεωρητή «επειδή βάσει αυτής της ενέργειας διατυπώνονται αρνητικά σχόλια για τη δικαιοσύνη, τα οποία υποβαθμίζουν το κύρος της και το κύρος των λειτουργών της».
Ο επιθεωρητής θα διερευνήσει αν υφίστανται οι λόγοι υγείας που επικαλείται η δικαστική λειτουργός, η οποία θα πρέπει να σημειωθεί ότι πριν από μερικούς μήνες προέδρευε και στο δικαστήριο που εξέτασε την υπόθεση δράσης των «νονών της νύχτας».

Μετάθεση τριών λιμενικών από το κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά 
Τα σενάρια που άρχισαν να εξυφαίνονται μετά την παραίτηση της προέδρου "φουντωσαν" όταν έγνε γνωστό, ότι ξαφνικά μετατέθηκαν από το κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά τρεις τρεις λιμενικοί, που φέρονται ότι είχαν συμβάλει αποφασιστικά στην αποκάλυψη του παράνομου φορτίου του πλοίου «Noor 1».
Υπενθυμιζεται, ότι η υπόθεση του «Noor 1», που μετέφερε δύο τόνους ηρωίνης από το Ντουμπάι και τον Περσικό Κόλπο, είχε αποκαλυφθεί τον Ιούνιο του 2014, όταν βρέθηκαν τα ναρκωτικά σε βίλα στη Φιλοθέη και σε αποθήκη στο Κορωπί.

Την ερχόμενη Τρίτη  έχει προσδιοριστεί να εκδικαστεί η υπόθεση των 33 κατηγορουμένων, στην οποία έχουν κληθεί ως μάρτυρες κατηγορίας συνολικά 12 άτομα. Ένα από τα προβλήματα της δίκης είναι ο χρόνος ολοκλήρωσής της και έκδοσης της ετυμηγορίας καθώς κατηγορούμενοι της υπόθεσης συμπληρώνουν το ανώτατο όριο προσωρινής κράτησης (18μηνο) και θα πρέπει να αποφυλακιστούν τον προσεχή  Δεκέμβριο.

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρουΚοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes