Πολιτικοί: Μέλη της ίδιας συμμορίας που ληστεύει τον λαό...


Τον Αύγουστο του 2012 ...διαβάζαμε κάτι τέτοια άρθρα στον Τύπο... Επιτέλους (χαρές οι δημοσιογράφοι!) αγοράστηκαν βλήματα, από την υπηρεσιακή κυβέρνηση και ταυτόχρονα μοίραζαν πολλές υποσχέσεις για κάθαρση... 

Με κάτι τέτοια άρθρα το σύστημα κερδίζει συνεχώς χρόνο ώστε να μας αλυσοδέσει ακόμα πιο καλά σ' ένα πολύπλοκο δίκτυο υποχρεώσεων και συμφωνιών με ξένα κράτη κλπ... που μόνο με νέο Σύνταγμα θα μπορούσαν όλα αυτά να ξανατεθούν υπό έγκριση. Μόνο που την ευκαιρία του Δημοψηφίσματος που θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή Συντάγματος ο Αλεξάκης την «έκαψε» σκόπιμα σ' ένα άκυρο ερώτημα. 
Κι αυτοί όπως και οι προηγούμενοι είναι αφοσιωμένοι στην επινόηση νέων φόρων, με κάθε γελοίο πρόσχημα, προκειμένου να βάλουν το χέρι τους ακόμα πιο βαθιά στις δικές μας τσέπες. Σ' εμάς ...που δεν ήμασταν στη Λίστα Λαγκάρντ, που δεν ήμασταν ανάμεσα στα 475 μεγαλοστελέχη Τραπεζών, που δεν ήμασταν έμποροι όπλων και προμηθευτές εικονικών τιμολογίων προς το κράτος. Εμάς στοχοποιούν γιατί τα λαμόγια και οι πολιτικοί είναι στην ίδια συμμορία που ληστεύει τον λαό.

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρουΚοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes