Σιωνιστικές συνωμοσίες με τη φωτογραφία του Καμμένου...


Μέχρι και την εφημερίδα της Νέας Υόρκης απασχόλησε το Tweet του Καμμένου που φυσικά ήταν ένα γελοίο πρόσχημα για να τον πετάξουν εκτός κυβέρνησης κι εξουσίας.
Επειδή ασχολούμαι πολλά χρόνια με τα γραφιστικά, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι την εικόνα του Άουσβιτς... την έφτιαξε έμπειρος γραφίστας και αριστερών αντιλήψεων. Αυτό γιατί απλά ...οι εθνικο-απ' αυτοί δεν ασχολούνται με τις τέχνες. Είναι άσχετοι από γραφιστικά. Η επεξεργασία αυτή έγινε από έμπειρο κι επαγγελματία γραφίστα κι όχι από τον Καμμένο. 
Σύμφωνα με το TheToc ο Καμμένος την ανέβασε 20 Ιουνίου, αλλά η φωτογραφία ήδη υπήρχε στο Tweeter και σε αριστερά blog τις δύο προηγούμενες μέρες. (Αντίβαρο Μαρξ Λένιν, Cult24 και SportDog).
Αυτό που σκόπιμα αγνοήθηκε από τους απανταχού υπερασπιστές του Σιωνισμού ...ήταν ότι τη φωτογραφία αναδημοσίευσε στο Altsantiri του "αριστερού" Λάκη ο Soro-πράκτορας και διανοούμενος-myass Niko Ago για να στολίσει άρθρο του για τον Μιχαλολιάκο.
Η σιωνιστική φυλλάδα New York Times των εκατομμυρίων αναγνωστών δεν "είδε" αυτά που μόλις βρήκα εγώ ψάχνοντας πρόχειρα με το Κινέζικο NoName κινητό μου.
Γιατί όμως κρύφτηκαν αυτοί που πρώτοι κυκλοφόρησαν την συγκεκριμένη φωτογραφία; 
Γιατί δεν υπερασπίστηκαν το δημιούργημά τους κι άφησαν τον Καμμένο να μην ξέρει πως να απαντήσει για να μην χάσει την θεσούλα του; 
Γιατί δεν βρήκε κανείς "αποτρόπαια" την παντελώς ίδια χρήση που έκανε στη συγκεκριμένη φωτογραφία ο Niko Ago; 
Όταν το Λόμπι εκνευρίζεται ...τα κάνουν όλοι πάνω τους.










Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes