Απάτη σε παγκόσμια αποκλειστικότητα από τους παπατζήδες του tribune.gr [Βίντεο]


Και μας ενημερώνει ο παπατζής του tribune.gr σε παγκόσμια αποκλειστικότητα... για τη φωτογραφία με τις σταυρωμένες γυναίκες, ότι είναι από τα αρχεία του Βατικανού... Και σπεύδουν όλοι να επαναλάβουν την πιασιάρικη απάτη για να μαζέψουν πελατεία.
Κι όμως είναι από ταινία και μάλιστα του Hollywood βασισμένη στις διηγήσεις μίας κοπέλας από την Αρμενία. Ο τίτλος της ταινίας Ravished Armenia.


Nα μην ξεχνάμε ότι οι φιλορώσοι Αρμένιοι ζούσαν και ζουν σε μία περοχή γεμάτη φιλοδυτικούς Μουσουλμάνους δίπλα στα πετρέλαια του Μπακού των Rothschild και Nobel.
Οι Rothschild , οι πατριάρχες του Σιωνισμού όρισαν κάποιον Herzl στην κορυφή του κινήματος του Σιωνισμού και κοίτα να δεις...Θεωρείται κι αυτός συνένοχος κι αρωγός της γενοκτονίας των Αρμενίων ...μιας και οι σιωνιστές τοκογλύφοι μπορούσαν να εκβιάζουν και να κατευθύνουν τις εξελίξεις κατά τα συμφέροντά τους. Η Οθωμανική Αυτοκρατορία εξ αρχής είχε πέσει στα δόντια των σιωνιστών τοκογλύφων ...βλέπε Joseph Nasi.
Φαίνεται ότι εκτός από τα πετρέλαια ...έπαιξε ρόλο στη γενοκτονια και η απαίτηση των Rothschild να ιδρυθεί το Ισραήλ.
Άλλωστε και η Βρετανία είχε υποσχεθεί επισήμως στους Rothschild την ίδρυση του Ισραήλ με τη διακήρυξη Balfour.
Τέλος ενώ ο Κεμάλ υπήρξε σφαγέας Αρμενίων κι Ελλήνων ...ο Βενιζέλος τον πρότεινε για Νομπελ Ειρήνης...
Η οικογένεια του Νομπελ φυσικά ήταν οι κολλητοι συνέταιροι των Rothschild στο Μπακού γι αυτο και τα Νομπελ πάνε συστημένα σε εβραίους...κι ο Κεμαλ δεν ήταν στις εξαιρέσεις.


















Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes