Συριζαίος πολιτευτής, μέσα στα επεισόδια, ζητάει από την Ομάδα Δέλτα να αφήσει τους συλληφθέντες βανδάλους Αναρχικούς [Βίντεο]

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΣΤΟΛΟΥ ΤΗΣ ΔΕΛΤΑ



«Μετά την απόφαση του υπουργού ΠΡΟΠΟ να καταργήσει την μοναδική ομάδα που ξεφτίλιζε επί 6 χρόνια τους συριζαιο - αναρχικούς, παραθέτω το βίντεο που οι ίδιοι οι αναρχοσυριζαίοι έβγαλαν στην δημοσιότητα.
Στο 2,08" του βίντεο, και ενώ πριν 2 λεπτά είχε προηγηθεί η επίθεση στο Α.Τ. Εξαρχείων, βρέθηκε ανάμεσα στους αναρχικούς και στο επίκεντρο της επίθεσης ο συνεργάτης του κυρίου Υπουργού! Εντελώς τυχαία φαντάζομαι! Φυσικά αμέσως μετά την επίθεση στο Α.Τ., όπου κινδύνεψε ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο να καεί ολοσχερώς, η μοναδική ομάδα που είχε γίνει ο εφιάλτης τους τα τελευταία 6 χρόνια, η αιχμή του δόρατος της ΕΛ.ΑΣ., τους ξεφτίλισε και πάλι κάνοντας 9 συλλήψεις.
Αυτό πείραξε πολύ κάποιους στα υψηλά κυβερνητικά κλιμάκια και έβαλαν κάποιους άλλους να κάνουν μηνύσεις στους αστυνομικούς για υπέρμετρη βία... Φυσικά οι "καλοί" αναρχικοί - Συριζαίοι είναι ελεύθεροι και οι "κακοί" αστυνομικοί κατηγορούμενοι, ενώ η ομάδα Δ.ΕΛ.Τ.Α. με εντολή υπουργού διαλύθηκε σε μια νύχτα. Με πόνο ψυχής θα αποχωρήσουμε όλοι από αυτήν την ομάδα που τόσο πονέσαμε, αγαπήσαμε και ήταν το σπίτι μας όλα αυτά τα χρόνια... Σήμερα απλά ξεμπροστιάστηκαν τα πάντα... το πόσο καλά οργανωμένο σχέδιο ήταν για να διαλύσουν αυτήν την υπηρεσία.
Σήμερα ακόμα και ο πιο χαζός ξέρει πόσο πολύ τους πόνεσε αυτή η ομάδα. Σήμερα φαίνεται πόσο ξεδιάντροπα συνδέονται οι αναρχικοί με τον Σύριζα. Σήμερα η κοινωνία στο κέντρο της Αθήνας έχασε ένα από τα πιο πολύτιμα αγαθά της, την ασφάλεια! Σήμερα όλοι εμείς που υπηρετήσαμε στην Δ.ΕΛ.Τ.Α. είμαστε περήφανοι γιατί δεν νικηθήκαμε ποτέ. Από την ίδρυση μέχρι και την διάλυσή μας.»


ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΛΤΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΒΑΝΔΑΛΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ. ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΙΜΗΜΕΝΟΥ ΕΝΣΤΟΛΟΥ ΤΗΣ ΔΕΛΤΑ:«Μετά την απόφαση του υπουργού ΠΡΟΠΟ να καταργήσει την μοναδική ομάδα που ξεφτίλιζε επί 6 χρόνια τους συριζαιο - αναρχικούς, παραθέτω το βίντεο που οι ίδιοι οι αναρχοσυριζάιοι έβγαλαν στην δημοσιότητα. Στο 2,08" του βίντεο, και ενώ πριν 2 λεπτά είχε προηγηθεί η επίθεση στο Α.Τ. Εξαρχείων, βρέθηκε ανάμεσα στους αναρχικούς και στο επίκεντρο της επίθεσης ο συνεργάτης του κυρίου Υπουργού!!! Εντελώς τυχαία φαντάζομαι!!! Φυσικά αμέσως μετά την επίθεση στο Α.Τ. ,όπου κινδύνεψε ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο να καεί ολοσχερώς, η μοναδική ομάδα που είχε γίνει ο εφιάλτης τους τα τελευταία 6 χρόνια, η αιχμή του δόρατος της ΕΛ.ΑΣ,. τους ξεφτίλισε και πάλι κάνοντας 9 συλλήψεις. Αυτό πείραξε πολύ κάποιους στα υψηλά κυβερνητικά κλιμάκια και έβαλαν κάποιους άλλους να κάνουν μηνύσεις στους αστυνομικούς για υπέρμετρη βία... Φυσικά οι "καλοί" αναρχικοί - Συριζαίοι είναι ελεύθεροι και οι "κακοί" αστυνομικοί κατηγορούμενοι ,ενώ η ομάδα Δ.ΕΛ.Τ.Α. με εντολή υπουργού διαλύθηκε σε μια νύχτα. Με πόνο ψυχής θα αποχωρήσουμε όλοι από αυτήν την ομάδα που τόσο πονέσαμε,αγαπήσαμε και ήταν το σπίτι μας όλα αυτά τα χρόνια... Σήμερα απλά ξεμπροστιάστηκαν τα πάντα... το πόσο καλά οργανωμένο σχέδιο ήταν για να διαλύσουν αυτήν την υπηρεσία. Σήμερα ακόμα και ο πιο χαζός ξέρει πόσο πολύ τους πόνεσε αυτή η ομάδα, Σήμερα φαίνεται πόσο ξεδιάντροπα συνδέονται οι αναρχικοί με τον Σύριζα. Σήμερα η κοινωνία στο κέντρο της Αθήνας έχασε ένα από τα πιο πολύτιμα αγαθά της, την ασφάλεια! Σήμερα όλοι εμείς που υπηρετήσαμε στην Δ.ΕΛ.Τ.Α. είμαστε περήφανοι γιατί δεν νικηθήκαμε ποτέ. Από την ίδρυσή μέχρι και την διάλυσή μας.»ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΘΡΥΛΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Δ.Ε.Λ.Τ.Α.
Posted by Παρατηρητήριο Ελληνοφώνων Γραικύλων on Thursday, 15 October 2015

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes