Ο Κραουνάκης δηλώνει μελωδικά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ "γάμησε τα σπίτια μας και τη Δημοκρατία" [Βίντεο]


Ο στρατευμένος συστημικός "καλλιτέχνης" που θα μείνει στην μνήμη μας για τις εκκεντρικές εμφανίσεις του και που πρόσφατα είχε επισκεφτεί (φορώντας την πιτζάμα του) τη βουλή μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα, τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, υπουργούς και βουλευτές, κυκλοφόρησε νέο τραγούδι... μήπως και μπορέσει να βγάλει κανένα ψηλό από την λαϊκή αγανάκτηση.
Ο Κραουνάκης, στήριξε τον ΣΥΡΙΖΑ με όλες του τις δυνάμεις σε ραδιόφωνο, παραστάσεις και social media. Μέχρι και με δική του εκπομπή στον Ραδιοφωνικό Σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ (Στο Κόκκινο 105,5) βρέθηκε.
Αφού ξεσήκωσε και παρότρυνε όσους μπόρεσε να επηρεάσει, να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ... τώρα, κάνει πολιτική δήλωση για τις ρημαγμένες ζωές και τις ψευδείς ελπίδες, με ένα τραγούδι που βωμολοχεί και γιουχάρει την μέχρι πρόσφατα μεγάλη του αγάπη... τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο άνθρωπος αυτός που κατάφερε να αναδειχθεί ως προσωποποίηση της "παρακμής και της χρεοκοπίας της μεταπολίτευσης", σήμερα δήθεν μετανιωμένος... εκφράζει μελωδικά την δήθεν "δυσαρέσκειά" του... εκμεταλλευόμενος την λαϊκή αγανάκτηση, την απόγνωση και τον αποτροπιασμό της ελληνικής κοινωνίας.



Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes