Οι σκηνοθετημένες επιθέσεις μέσω «αυθόρμητων» διαδηλωτών


Όταν πράκτορες καίγανε την Πελοπόννησο και πέθαινε κόσμος ...ο καημός των δημοσιοκάφρων τις ίδιες μέρες ...ήταν τα ποσοστά του Καραμανλή στις δημοσκοπήσεις για τις επικείμενες εκλογές. 

Όταν οι πράκτορες έκαιγαν την Αθήνα ...οι δημοσιοκάφροι μιλούσαν πάλι για πρόωρες εκλογές και για «αυθόρμητες» διαδηλώσεις της γενιάς των 700 ευρώ... Γέμιζαν ολόκληρες σελίδες με μπουρδο-φιλοσοφίες, ώστε να μετατρέψουν σε κοινωνικό κίνημα μία συντονισμένη σκηνοθετημένη έγχρωμη επανάσταση όπου συμμετείχαν πολλοί ξένοι «αυθόρμητοι» επαναστάτες. 
Μόνο όταν οι επιθέσεις αυτές είναι προγραμματισμένες και σκηνοθετημένες βάζουν στο κάδρο τη συζήτηση για τα ποσοστά μίας κυβέρνησης. Όταν θέλουν να πλήξουν έναν στόχο οι ύαινες της δημοσιογραφίας αρχικά επιρρίπτουν ευθύνες στοχευμένα, μετά πυροδοτούν σκόπιμα την οργή του κόσμου και καταλήγουν με ανακούφιση στην κατακόρυφη πτώση των ποσοστών. 
Σήμερα μετά από 10.000 αυτοκτονίες ...όχι μόνο δεν αναφέρονται ποτέ στους νεκρούς αυτούς ...αλλά υπόσχονται κάθε χρόνο «ανάπτυξη» κι «έξοδο στις αγορές» ώστε ο κόσμος να υπομένει και το σύστημα να κερδίσει χρόνο... 
Όταν υπάρχει σκηνοθετημένη επίθεση μέσω «αυθόρμητων» διαδηλωτών τότε οι κραυγές αγωνίας για τη δημοκρατία, την ελευθερία του λόγου και την «αυταρχικότητα» της στοχοποιημένης κυβέρνησης είναι επίσης απαραίτητα συστατικά των σεναρίων. 
Αν δει κανείς τους τίτλους των εφημερίδων του Μπόμπολα, του Ψυχάρη και άλλων ζάπλουτων ...τον Δεκέμβρη του 2008 ...καταλαβαίνει πως δημιουργείται το κλίμα εξέγερσης στα ανώριμα μυαλά των νέων, που δεν μπορούν να φανταστούν πόσο μεγάλα κι αιμοβόρα παιχνίδια παίζονται πάνω στην άγνοιά τους.
Που χάθηκε όλη αυτή η γλαφυρή «ευαισθησία» λαμόγια δημοσιογράφοι; 10.000 νεκροί ...όχι ένας Γρηγορόπουλος επαναστάτης Βορείων Προαστίων. Ήταν τότε που το Indymedia του Soros συντόνιζε την καταστροφή της Αθήνας και οι Δημοσιοκάφροι δεν το ανέφεραν ποτέ στα πληρωμένα ρεπορτάζ τους. Ήταν τότε που ανησυχούσαν για τη γενιά των 700 ευρώ ...και σήμερα που την μετέτρεψαν σε γενιά των 300 ευρώ με voucher κοροϊδίας ...της υπόσχονται ...έξοδο στις αγορές οι ίδιοι «ευαίσθητοι» εφοπλιστές και οι ίδιοι εκατομμυριούχοι δημοσιογράφοι. Την σφαίρα που σκότωσε τον Γρηγορόπουλο δημοσίευσε διακριτικά μόνο η Real News...
Είχαν όμως όλοι εντολή από τη πρεσβεία να μιλούν για ΔΟΛΟ-φονία κι έτσι σχεδόν κανένας Έλληνας δεν είχε την «πολυτέλεια» να δει τη σφαίρα που θα χαλούσε το γλαφυρό σενάριο. 


Κι αν δεν πληρωθούν να χτυπήσουν «ντόπιο» πολιτικό ...τότε θα πληρωθούν να «χτυπήσουν» κάποιον ξένο. 
Η ταύτιση όλων των ΜΜΕ με Αμερικάνικες και Βρετανικές εφημερίδες της Νέας Τάξης ...είναι τρομακτική.



 


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes